Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Educatiedag - module 4 in Houthem-St. Gerlach (Z-Limburg) (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
23-Feb-2018

Agenda

Datum: vrijdag 23 februari 2018, vlakbij Valkenburg Zuid Limburg (volgeboekt)
Locatie
: De Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 in Houthem-St. Gerlach, georganiseerd door Joke Vrouenaerts
Bereikbaarheid
: Met de auto vanaf de snelweg, trein en bus in de directe omgeving. (plattegrond)
Kosten
: De vergoeding voor de educatie dag is 89 euro. Je bent definitief aangemeld zodra je aanmelding is ontvangen.
Tijden
: inloop 9.30, start 10.00 en einde rond 16.30.  Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee. Lunch bestellen kan voor € 13,50 p/p
Aanmelden
scrol naar beneden voor het aanmeldformulier     (vrouenraets@planet.nl  voor als je de lunch wilt bestellen)


Educatieserie “Zelf exploratie en metafysisch bewustzijn"
Module 4

Op 23 februari 2018 start de ééndaagse educatie welke volgt op de eerste 3 modules, getiteld:
"Zelf exploratie in metafysisch bewustzijn"

In een prachtige zaal met uitzicht in de natuur en gelegen vlakbij het prachtige Kasteel St. Gerlach volgt deze ééndaagse educatie op de eerste 3 modules. Vanzelfsprekend is deze dag toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet perse de eerste 3 delen bijgewoond te hebben. Wellicht heb je via andere kanalen (Crowd Power uitzendingen) of op andere wijze informatie tot je genomen. Of je hebt dermate veel kennis en inzicht, dat jij voor jezelf weet dat je erbij kunt zijn. Iedereen is welkom.

Het doel van deze dag is verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van jouw creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht. Tevens is het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Buitenaardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen.

We kijken naar "externe invloeden" zoals beïnvloeding via familiair bewustzijn, DNA. We noemen dit ook wel holografisch familiair bewustzijn. Doordat de Mens beschikt over een enorm vermogen "bewustzijn", is het mogelijk je te ontkoppelen van dit veld. Vrij komen van holografische genetische (voor)programma's houdt in terugkeren in je eigen mogelijkheden. We spreken in deze dag hier uitvoerig over.

De doelstelling is je eigen vermogen te vergroten, jouw Kracht van Creatie te hervinden en zorgen dat dit op een werkbare wijze te integreren is in je dagelijkse leven. In de huidige tijdspanne waarin wij leven, zijn wij meer dan ooit eraan toe los te komen van de controlelagen en zijn wij op weg naar innerlijke bevrijding. Deze reis op planeet Aarde staat primair in het teken om jouw onderscheidingsvermogen toe te passen en op geheel eigen wijze de werkelijkheid van jou bestaan een betekenis en inhoud te geven.

De organisatiebijdrage is 89 euro, korting is mogelijk in overleg. Door je aan te melden en op de email bevestiging te reageren met je voorstel is alles mogelijk.
De educatieve module wordt gegeven door Martijn van Staveren.

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke