Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Ontmoetings- en Vriendendag “Collectieve creatie in beweging” in Geleen (Z-Limburg) (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
28-Jan-2018

Agenda

Datum: zondag 28 januari 2018 (volgeboekt)
Locatie: Basis- en voortgezet onderwijs IBBO Geleen, Op de Vey 18 – 6165 CC te Geleen. Klik hier voor een plattegrond
Kosten:
Er is geen toegangsprijs, wel vragen we een donatie van 5 euro p/p. Dit wordt aangewend als uitwisseling voor het gebruik van de locatie van deze middag.
Tijden: inloop 12.00, start 14.00 en einde rond 17.00. Tussen 12.00 en 14.00 kunnen we elkaar ontmoeten, spreken en gegevens uitwisselen.
Parkeren: kan op eigen terrein voor het gebouw en aan de kant van de weg.
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Note! Koffie en thee zijn aanwezig, ook kun je hier lekkere zelfgemaakte biologische vlaaien (denk om de lijn) kopen. De kosten zijn heel billijk en zijn voor de deelnemers zelf.


Georganiseerd door Martijn van Staveren i.s.m. basis- en voortgezet onderwijs IBBO Geleen


Ontmoeting- en Vriendendag “Collectieve creatie in beweging”

In een tijd waarin het soms onmogelijk lijkt om jezelf te kunnen en mogen zijn, is het juist belangrijker dan ooit om ter hand te nemen waar jij je eigen passie bij voelt. Steeds meer mensen komen tot het besef, dat een verandering niet van buitenaf komt, maar van binnenuit geïnitieerd mag gaan worden. In de samenleving zijn er tal van aanwijzingen dat we naar een drastische herziening moeten gaan kijken in elk thema wat ons aangaat.

We spreken over herzieningen in:

• Persoonlijke opvattingen en keuzes
• Schoolsysteem (onderwijs)
• Gezondheidzorg (voeding en beweging)
• Economie (geld en verdienmodellen)
• Energie (brandstoffen en vervuiling)
• Transport (weg, water en in de lucht)
• Ecologie (natuur, plant en dier)
• Defensie (militaire zaken)
• Politiek (partijbestuur en democratie)
• en nog vele, vele andere thema’s.

De vraag is niet of en wanneer, maar HOE we dit gaan realiseren. Tal van mensen lopen met allerlei ideeën rond, hoe het beter kan in de huidige samenleving en willen hieraan meedragen in een belangrijk transitieproces. Willen we op afstand toekijken en wachten hoe anderen het gaan regelen, of zijn we betrokken bij dit enorme proces? We mogen beseffen dat we met elkaar nieuwe ideeën kunnen uitdragen naar buiten toe.

Deze middag staat in het teken van het inbrengen van eigen ideeën, het informeren over mogelijkheden deze ideeën uit te dragen naar het publieke domein toe én het leggen van contacten met andere mensen.

De doelstelling is om door middel van een landelijk platform op een professionele wijze een Menswaardige samenleving te creëren. We spreken hierbij over wat er wél mogelijk is en onderbouwen dit middels feitelijke situaties. Als een inspirerend platform kunnen we adviserend naar buiten treden, naar onder andere lokale overheden en de nationale Overheid is hierbij zeker ook een goede mogelijkheid.

Heb jij ideeën of ken je iemand die bezig is met een project? Wil je aanwezig zijn om dit initiatief mede te dragen en voel je dat je hierbij aanwezig wilt zijn?
Meld je dan aan via het onderstaande formulier. De gevraagde bijdrage wordt aangewend als uitwisseling voor de locatie van deze middag.
* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke