Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Mensbeleving "Weekend Natuurrijk Samen"

Ga terug naar de Agenda
08-Jun-2018

Agenda

Data: weekend van 8, 9 en 10 juni 2018 in Ommen
Locatie: Natuurcamping "de Roos
Parkeren kan tegenover het gebouw aan de andere kant van de weg. (plattegrond)
De vergoeding: vanaf 134,50 per persoon voor een heel weekend
Meer informatie en voor het aanmelden: via de website van Earth Matters (link)


Mensbeleving "weekend natuurrijk samen" 

In navolging op de ééndaagse natuurmiddagen en op veler verzoek tot een meerdaagse gezamenlijke mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren organiseert Earth Matters op 8, 9 en 10 juni een weekend in Ommen.

Het hoofdthema is “Mens-Zijn als autonoom wezen en verbindingskracht”.

Vele Mensen rondom de hele Planeet Aarde, realiseren zich dat de Kracht van aandacht en samen-zijn, zónder zichzelf hierbij te verliezen en ondergeschikt te geraken aan een ander, teruggebracht kan worden in het Menselijke bewustzijn. Juist hierom komen Mensen samen, vanuit een complete herziening van de eigen werkelijkheid, om terug te keren naar de Innerlijke verbondenheid van Leven.

Gedurende deze dagen maken we ruimte voor stilte in verbinding met de natuur, we spreken vrijuit en kunnen waarlijk elkaar ont-moeten. Onder genot van onder andere gesprek, muziek, lekker biologisch, vegetarisch eten en verdieping in de Innerlijke scheppingskracht brengen we ons gezamenlijke ambassadeurschap tot expressie. We spreken hiermee de taal van Oorspronkelijk “zijn”. Luister naar je eigen behoefte, door bijvoorbeeld één op één te zijn met een ander, in een groepje of in het geheel. Durf te delen en te luisteren en waar te nemen. Durf te ontvangen en te geven en waargenomen te worden. In hoeverre maken wij ruimte voor onszelf? Hebben we überhaupt iets te durven of “zijn” we er al?

Voor kinderen is er een prachtig, avontuurrijk programma en ze zijn van harte welkom.

In dit weekend zetten we deuren open, om onszelf kenbaar te maken. Als autonome en ook gezamenlijke hoeders van deze prachtige levende blauwe parel, Planeet Aarde. Geef jezelf ruimte en podium, juist in deze tijd van transitie en bekrachtigende herzieningen in jezelf.

Organisatie: Arjan Bos, Moniek van Pelt en Martijn van Staveren
Alle informatie vind je op www.natuurrijksamen.nl


* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke