Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Samenkomst dag in Baarn op 16 mei

Ga terug naar de Agenda
16-May-2018

Agenda

Datum: woensdag 16 mei 2018 (alleen toegankelijk voor educatiedeelnemers/sters)
LocatiePrinses Marielaan 5 in Baarn, bij Kanexia  Parkeren: let op, uitsluitend bij Eetcafé de Generaal.
Vergoeding: € 49,- (incl. koffie en thee)
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30.  Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee
Aanmelden kan via de bovenstaande link (aanmelden)

Speciale  dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben geleerd/herinnerd/beoefend tijdens deze dagen. We gaan deze dag samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.

De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op de planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar zijn, of juist, waarom merk ik er niets van terwijl ik zo hard mijn best doe.

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee.

Onze overtuigingen, gedrag en handelen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier.

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke