Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Lezingenserie: Resumé & Beyond’

Ga terug naar de Agenda
17-Apr-2016

Agenda

Datum: zondag 17 april
Locatie: Hof van Wageningen, Lawickse Allee 9, 6701 AN te Wageningen (er is parkeergelegenheid op het terrein)
Kosten: De organisatiebijdrage is € 55,- waarbij koffie/thee en/of sapjes zijn inbegrepen (lunch is separaat te bestellen).
Tijden: 10:30 - 17:00 uur
Info & Opgave: voor meer informatie en opgave zie deze link

‘Buitenaards contact is werkelijkheid’ –
~ Resumé & Beyond’ deel 1 t/m 8 ~

Martijn van Staveren onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van buitenaardse contact en -ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en vooral om de scheppingskracht van de mens.

Hierdoor is dit onderwerp intens verweven met de huidige Aardse wereldwijde politieke, economische en wetenschappelijke gebeurtenissen.. En daarbij is het volgens Martijn, vooral zaak, dat wij zelf deze, soms schokkende informatie, in het juiste perspectief zetten; juist nu!

Het was de Zwitser Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zetten, met zijn foto's en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend)

In navolging op de eerste 8 delen van de lezingenserie ‘Buitenaards Contact is Werkelijkheid’, organiseren we nu een landelijk symposium, waarin Martijn in één dag, de essenties van de lezingen vloeiend door elkaar heen zal presenteren

Voor iedereen die de lezingen los heeft bijgewoond, maar nog graag alles in één dag in essentie weer wil doorvoelen en

Voor iedereen die de lezingen nog niet eerder heeft kunnen bijwonen is dit een uitstekende mogelijkheid om deze informatie nu op één dag te beluisteren, doorvoelen en onderzoeken.

Vanzelfsprekend komt er actuele, aanvullende informatie bij en zullen we enkele bekrachtigingsoefeningen met elkaar doen; vanuit ieders eigen kracht en bestemd voor je eigen innerlijke processen. Daarbij komen de volgende thema’s aan bod, vanuit de kracht van autoriteit van ons Mens-zijn, in relatie tot ons Aardse bewustzijn. En vanuit de globale werkelijkheid en het planetaire frequentiebewustzijn:
  • De wereldwijde cover-up betreffende zeer geavanceerde ruimte technologieën contact met andere beschavingen zoals onder andere de Siriaanse mensen,
  • de Plejarische mensen, Arcturiaanse superallianties, de Reptielen-allianties
  • buitenaardse ontvoeringen & ontmoetingen
  • kunstmatige intelligenties en cyborg beschavingen
  • Annunaki steden op Mars
  • het hacken van Menselijk bewustzijn
  • transhumanisme
  • wereldwijde mindcontrol, religie en cultvorming en
  • de lus van de huidige werkelijkheid en het doorbreken van deze lus.
Het kernthema van dit symposium is het terughalen van jouw wezenlijke Intergalactische Oorspronkelijke menselijke SCHEPPINGS-potentieel, dat een diepe verankering teweeg zal kunnen brengen in je eigen persoonlijke leven, visie en doelstelling. Alles bij elkaar dus een uitermate verdiepende dag om met elkaar te beleven.

Een dag ook waar er ruimschoots plaats zal zijn voor het stellen van vragen aan het eind van het symposium. Deze dag kun je zien als een innerlijke springplank naar meer verdieping IN jezelf en herkenning en ERKENNING van je eigen autoriteit.

Programma-indeling:

10:30 – 12.00 deel I

12:00 – 13:30 lunch

13:30 – 15:00 deel II

15:00 – 15:30 pauze

15:30 – 17:00 deel III