Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Oefendag Educatieserie Zwaanshoek

Ga terug naar de Agenda
14-Jun-2016

Agenda

Datum: dinsdag 14 juni (wordt georganiseerd exclusief voor de deelneemsters/deelnemers van de series in Zwaanshoek.)
Locatie: Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK in Zwaanshoek
Kosten: De bijdrage voor deze dag is € 49,- (incl. koffie, thee en koek)
Tijden: van 10.00 tot 16.30
Info & Opgave

Speciale gathering dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben geleerd tijdens deze dagen. We gaan deze dag oefenen en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan?

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar zijn, of juist, waarom merk ik er niets van terwijl ik zo hard mijn best doe.

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee.

Gedrag, handelen en overtuigingen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de oefeningen. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het emailadres educatie@buitenaardscontact.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en locatie. Ben jij er ook bij?