Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Terugkom en naspraak dag in Nieuw-Beijerland (bij Sundancer) (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
26-Mar-2018

Agenda

Datum: maandag 26 maart volgeboekt
Locatie: Karweistraat 13 , 3264 XV, Nieuw-Beijerland
Kosten: De bijdrage voor deze dag is € 49,- (incl. bio-koffie en kruidenthee en zuiver water)
Tijden: van 10.00 tot 16.30, inloop vanaf 9.30
Aanmelden voor deze dag kun je je aanmelden via de volgende link van sundancer.nl

Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben doorgenomen en beoefend tijdens deze dagen. De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een andere wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via Crowd Power uitzendingen of op andere wijze.

Deze dag gaan we samenvatten, naspraak houden en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt in het werken vanuit je eigen creatiekracht en waar loop je wellicht tegenaan? Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als Mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn. Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie als Schepperwezen, kun je loskomen van het oude paradigma.

Centraal staat dat de Mens haar eigen vermogen gaat beseffen, om meer geluk, vreugde en innerlijke vrijheid te ervaren. We onderzoeken thema's, waarbij we door de barrières heen gaan welke we veelvuldig vanuit spiritualiteit en new age hebben geleerd. Het is nu de tijd om vrij te komen van het oude paradigma . Terugkeren in je eigen bewustzijn, vanuit je eigen kracht en autoriteit in het NU zijn. Kortom; een dag voor gezamenlijke inspiratie!

Gedrag, handelen en overtuigingen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen.
Aanmelden: voor deze dag kun je je aanmelden via de volgende link van sundancer.nl

Het is mogelijk om tussen de middag een Vega/Bio soep met bio brood met kruidenboter à € 10,00 per persoon te nuttigen. Je kunt dit opgeven via het boekingsformulier op de site van Sundancer.
* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke