Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Mensbeleving "in de natuur in Utrecht" 13 april 2018

Ga terug naar de Agenda
13-Apr-2018

Agenda

Datum: vrijdag 13 april
Locatie: Utrecht, exacte locatie ontvang je nadat je je aangemeld hebt.
Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
De vergoeding: 25 euro p/p
Na de Mensbeleving is er de mogelijkheid een Bio vega Tapasbuffet te nuttigen voor 24,50, reserveren kan via deze link.
Meer informatie en voor het aanmelden: via de website van Orongo (link)


Mensbeleving "in de natuur in Utrecht" 13 april 2018

We gaan deze keer naar een prachtige plek in de provincie Utrecht en omdat het nog niet volzomer is, hebben we op deze middag een mooie ruimte beschikbaar. Een mooie wandeling in de natuur gaan we zeker maken en we hopen er ook een groot deel van de middag door te kunnen brengen, maar als de zon niet volop schijnt hoeven we dus geen uren op de koude grond zitten. Neem in ieder geval je eigen Innerlijke Zon mee. Aan het eind van de middag is er een biologisch vegetarisch tapasbuffet waar je aan deel kunt nemen (€ 24,50 incl 2 drankjes). Onderaan vind je meer informatie.

Op deze speciale middag gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door - in de natuur - samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. De prachtige plek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Je kunt je aanmelden voor de fijne en gezamenlijke middag via deze link.

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke