Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Themamiddag Zelf - Bewustzijn, in Antwerpen - België

Ga terug naar de Agenda
17-Sep-2018

Agenda

Datum: maandag 17 september 2018
Locatie: Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen - België
Deur open: 12.30, aanvang 13.00 en einde 17.00
De vergoeding: 35 euro per persoon, ook mogelijkheid om een buffet te bestellen, lees meer info via de site van Earth-Matters.
Meer informatie en voor het aanmelden: via de website van Earth Matters (link)


Themamiddag "Zelf Bewustzijn in Antwerpen" 17 september 2018

Op deze eerste openbare dag in België met Martijn van Staveren deelt hij in het eerste deel een overzicht van zijn onalledaagse kennis en ervaringen. In het tweede deel gaan we gelijk praktisch aan de slag met een verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van je creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht.

"Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien. Zodra de mensen door gaan hebben hoe het één en ander zich verhoudt tot elkaar, zullen ze versteld staan ten opzichte van het eigen gedrag"  -Martijn van Staveren-

Het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf is een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Niet-Aardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen. En jij bent zelf degene die dit bereiken kan. Wat we "nodig hebben" zijn stevige prikkels tot onderzoek en aanzet tot herverbinding met jezelf, de ander en het grotere geheel.

We kijken naar "externe invloeden" zoals beïnvloeding via familiair bewustzijn, DNA. We noemen dit ook wel holografisch familiair bewustzijn. Doordat de Mens beschikt over een enorm vermogen "bewustzijn", is het mogelijk je te ontkoppelen van dit veld. Vrij komen van holografische genetische (voor)programma's houdt in terugkeren in je eigen mogelijkheden.

De doelstelling is je eigen vermogen te vergroten, jouw Kracht van Creatie te hervinden en zorgen dat dit op een werkbare wijze te integreren is in je dagelijkse leven. In de huidige tijdspanne waarin wij leven, zijn wij meer dan ooit eraan toe los te komen van de controlelagen en zijn wij op weg naar innerlijke bevrijding. Deze reis op planeet Aarde staat primair in het teken om jouw onderscheidingsvermogen toe te passen en op geheel eigen wijze de werkelijkheid van jou bestaan een betekenis en inhoud te geven.

Je kunt je aanmelden voor de fijne en gezamenlijke middag via deze link.

 

 

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke