Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Samenkomst dag in Rijswijk op 18 oktober (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
18-Oct-2018

Agenda

Datum: donderdag 18 oktober 2018 (toegankelijk voor iedereen) volgeboekt
Locatie
: Brasserie "Bijna Thuis" Van Vredenburchweg 170, 2285 SE Rijswijk (platte grond)
Vergoeding
: € 49,- (incl. koffie en thee)
Tijden
: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.00.  Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee
Lunch mogelijkheid
voor 12 euro (buffet), aanmelden lunch uitsluitend via de mail van Henny de Waart
Aanmelden
kan via de bovenstaande link (aanmelden)


Een speciale  verdiepingsdag, waarin we ingaan op de bewegingen in ons bewustzijn, welke leiden tot herziening in onze rol als Mens in relatie tot onze werkelijkheid. We gaan verdiepen, samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.

De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op de planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar zijn, of juist, waarom merk ik er niets van terwijl ik zo hard mijn best doe. Open je eigen paden door vrijuit te spreken en te delen.

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee. Centraal staat de Innerlijke Kracht van jou als Kosmisch wezen.

Onze overtuigingen, gedrag en handelen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier.

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke