Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Terugkom en oefendag n.a.v. de educatieserie -Bewustzijnsverruiming- (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
22-Jan-2019

Agenda

Datum: dinsdag 22 januari 2019 (volgeboekt)
Locatie: Prinses Marielaan 5 in Baarn, bij Kanexia
Parkeren: let op, uitsluitend bij Eetcafé de Generaal, direct gelegen aan het station.
Vergoeding: € 49,- (incl. koffie en thee)
Tijden
: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.00.  Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Terugkom & oefendag in aansluiting op de 3 daagse educatieserie: "Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie"

Een speciale terugkom en oefendag, waarin we ingaan op de bewegingen in ons bewustzijn, welke leiden tot herziening in onze rol als Mens in relatie tot onze werkelijkheid. En wat uiteindelijk zal leiden tot een verandering van onze werkelijkheid in wat de werkelijkheid daarachter van oorsprong is!

We gaan de 3 daagse educatiedagen samenvatten,vraagstukken bespreken en lekker praktisch aan de gang. Oefenen en zelfbekrachtigingen doorlopen. Wat is een bekrachtiging nu eigenlijk? Wat is zelfstandig denken en voelen? Wat heb jij ontdekt en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan.

De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op de planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen. Er wordt flink gerommeld in het Menselijke bewustzijnsveld en juist hierom moeten we dieper gaan kijken hoe we datgene dat we aan het "terughalen" zijn in onszelf ook daadwerkelijk toepassen in ons leven.

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee. Centraal staat de Innerlijke Kracht van jou als Oorspronkelijk wezen.

Onze overtuigingen, gedrag en handelen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. De vergoeding kan uitsluitend via de ideallink na het invullen van het aanmeldformulier worden verricht.

* Benodigd
iDeal