Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Themadag n.a.v. Therapeutentrainingen

Ga terug naar de Agenda
13-Jan-2019

Agenda

Datum: zondag 13 januari 2019 (uitsluitend toegankelijk voor deelnemers van de therapeutentrainingen)
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan tegenover het gebouw aan de andere kant van de weg. (plattegrond)
De vergoeding: vrij toegang.  Koffie, thee, water en koek is aanwezig.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.00 met een mogelijke uitloop van 30 minuten
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Lunch bestellen:  Je kunt een lunch bestellen voor € 9,50 p.p. via het email adres: info@kunstwerkplaats.com Even kort je naam opgeven is voldoende. Dit kun je tot maximaal 5 dagen voordat de educatiedag plaats vindt doorgeven. De betaling van de lunch mag je dezelfde dag contant en rechtstreeks verrichten bij het afhalen van de lunch. De lunch omvat koffie, thee, diverse soorten zelfgebakken biobrood met diverse soorten biobeleg en een verse biosalade.

Themadag "Resumé therapeutentraining"
(uitsluitend toegankelijk voor deelnemers van de therapeutentrainingen)

In navolging op de eerste 2 Therapeuten trainingsdagen volgt nu een extra dag, speciaal en uitsluitend georganiseerd voor de deelnemers van de trainingsdagen. Deze dag kan mogelijk beschouwd worden als een resumé en voorbereiding op vervolgdagen van de training.

We maken er een mooie ontmoetingsdag van, waarin we kunnen zien en voelen hoe we de innerlijke kracht terug zien bij de ander, hoe we onze innerlijke kracht aanwenden (in de praktijk) en hoe we deze kracht integreren in ons dagelijkse Mens-zijn. De werking tussen emotievelden(hart) en mentaal(brein) staat centraal deze dag. Evenals de nieuwe gezondheidskunde die zich aan het ontvouwen is op de Aarde, gebaseerd op helder bewustzijn en krachtig zelfstandig gecoördineerd denken op basis van het Innerlijk vrije vredesveld.

* Benodigd
Graag aanvinken voor de vrije toegang, in aansluiting op de trainingsdagen