Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Themadag: Ontkoppeling van je Matrix identiteit (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
18-Mar-2019

Agenda

Datum: Maandag 18 maart 2019 (volgeboekt)
Locatie: St. Jacobsstraat 1B 4855 AK Galder
Bijdrage: € 49,- voor de hele dag
Tijden: inloop vanaf 9.30, start 10.00 en einde 16.30
Lunch: neem zelf je lunch mee
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

"Ontkoppelen van je Matrix identiteit"

De enorme frictie die er heden merkbaar is binnenin onszelf én in de Wereld om ons heen, tonen dat ons Vrije Bewustzijn zich aan het her-balanceren is. Het wordt gezien en gevoeld.

Op Kosmisch niveau wordt dit gezien als een fase waarin de Mensheid zich bewust gaat worden van de zeer intelligente controle machten over de Mensheid. Het wordt niet ervaren als een spiritueel leerproces, juist als een bevrijdingsbeweging om van binnenuit (Zelf) het manipulatieweb van archontechnologie te doorzien en te stoppen in eigen denken, handelen én voelen. We spreken in die context over het heropenen van de ware Zijnskracht.

“Buitenaardse” aanwezigheden en bezoekers uit andere werkelijkheden creëren mee in dit gigantische grote proces, waarin de scheppende Kracht van het Humanoïde Ras centraal staat.

De schakelaar gaat om van persoonlijke groei naar wezenlijk ZIJN. Los van spirituele paradigma’s, waarin de Mens een leerproces heeft te gaan. Er is iets geheel anders gaande. De gezamenlijke taal van de Kosmische Humanoïde Rassen wordt zich ook in de Aardse Mens weer bewust. Vele andere beschavingen zijn diep verbonden met de huidige processen van de Mens op Aarde en zien deze schakelaar als het startpunt om contact te kunnen gaan leggen met de Mensen op Aarde. Dat kan plaats vinden als het contact in de Mens zelf tot stand is gekomen.

Centraal deze dag staat het verwerven van inzichten, hoe jouw matrix identiteit (programma) ontkoppeld kan worden of andersom gezegd verrijkt met je wezenlijke kracht.

Deze dag vloeien we onder andere door:
- Hoe je matrix identiteit herkennen
- Hoe deze te ontkoppelen is
- Manifest laten zijn van Bewust Zijn
- Samen werking met Intergalactische Mensen

Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het onderstaande formulier. De vergoeding kan uitsluitend via de ideal worden verricht. Voor mensen uit een ander land dan Nederland, opgeven kan via het formulier, de vergoeding kun je verrichten onder vermelding van je naam en eventdatum naar NL97SNSB0946379785 t.n.v. Stichting Ashmar. Dank alvast.

Tijdens de 1 uur durende pauze is er de mogelijkheid om een stiltewandeling te maken van 45 minuten. Houd rekening met de juiste wandelschoenen.

Deze dag wordt mede georganiseerd door Ceres Breda.

* Benodigd
iDeal