Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Themadag 15 april - Defragmentatie Sessie ("deel 2") - Kosmisch Portaal (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
15-Apr-2019

Agenda

Datum: Maandag 15 april 2019 (volgeboekt)
Locatie : Ontspanningshuis / Boshuis in Staverden, straat:  Allee 11. (Ook op te zoeken onder de plaats Ermelo)
Parkeren kan naast het Boshuis
De vergoeding: 39 euro p/p voor de hele dag
Tijden: inloop 10.30, start 11.00 en einde 18.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Neem je zelf je koffie/thee en lunch mee?

Themadag "Defragmenteren van Menselijke Historie - Kosmisch Portaal"

Op deze 15 april organiseren Martijn van Staveren en Asma Toet-Achkroune in het boshuis in Staverden een "aansluit"dag op de eerste defragmentatie sessies in Maastricht en Zwaanshoek. Ben je hier niet bij aanwezig geweest, dan ben je van harte welkom op de eerste sessie-dag op 20 mei. Via deze link kun je je aanmelden voor de eerste sessie-dag, voor het aanmelden van de tweede dag kun je onderaan deze pagina het aanmeldformuliertje invullen.

Wat zal er zich aandienen?

Menselijke bewustzijn is de sleutel om op een ander Kosmisch Veld in “te loggen”. We verbinden ons met een groter Galactische Kennisbank, laten we het de Kronieken noemen van waar de Mens voor staat.

Het grotere Kosmische (doorgang) Portaal wordt getracht gesloten te houden door andere Interkosmische intelligenties, door de Mens op Aarde een beleving te laten ervaren van een persoonlijke reis waarin groei te behalen valt. Deze groei is te behalen door trauma’s op te sporen en op te lossen. In grote lijnen spreken we over een Kosmische afleidingsmanoeuvre.

Deze dag zetten we gezamenlijk verder in, om met elkaar op een harmonieuze wijze de Kosmische werkelijkheid achter de Aardse werkelijkheid te laten stromen en vloeien met Aards bewustzijn.

Wat dit in zou kunnen houden nemen we met elkaar door en we doen dit in het bosrijke gebied in Staverden nabij Ermelo. Deze dag is aansluitend op de eerste sessiedagen. Op 20 mei is er een nieuwe eerste Defragmentatie-sessie, ook in Staverden.

Neem je zelf je koffie/thee en lunch mee? Om de ruimte rustig te houden staan er deze dag alleen sapjes klaar.
Wil je bij aankomst in het bos, de stilte bewaken en in alle rust het boshuis betreden?

Warme groetjes,
Asma & Martijn

 

Voel jij dat jij hierbij aanwezig wilt zijn, meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier.

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke