Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

3-daags seminar, Samen Bewust Zijn | All inclusive | in Havelte

Ga terug naar de Agenda
27-May-2019

Agenda

Datum: 27, 28 en 29 mei 2019 (intern Seminar)
Locatie: Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK Havelte
Parkeren: op het eigen terrein
Vergoeding: € 325,- (incl. biologische vegetarische ontbijt, lunch en diner door een liefdevolle inspiratie kok)
Tijden
: inloop 9.30, start 10.00 en einde 29 mei om 16.00.
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

3-daags seminar: Samen Bewust Zijn | Het potentieel van Menselijk Bewustzijn in relatie tot Kosmische werkelijkheden |

Oorspronkelijke Humanoïde Paden openen zich in het huidige vastgelopen mechanische constructie denken van de mensachtige Aardse samenleving. Vanuit een groter Kosmisch perspectief wordt er gade geslagen wat de Mens op Aarde gaat besluiten. Gaat zij verder op de oude weg, op alternatieve oude wegen of schept zijn keuzes die leiden naar een radicaal andere tijdlijn.

Deze 3-daage samenkomst van Mensen in de bosrijke omgeving van Havelte (Drenthe) is er één waarbij de kracht van het "nul"punt centraal staat, de kracht van stilte, de kracht van helderheid, de kracht van aanwezig zijn. "Nul"punt kracht is het moment waarbij met helder evenwichtig bewustzijn liefdevolle instructies worden gegeven aan het Levensveld. De Matrix wordt wakker en reageert op Menselijke aanwezigheid.

We komen met enige regelmaat in stilte momenten tot krachtig en helder Bewust Zijn.

Een korte benoeming van frequenties die deze 3 dagen samen kunnen stromen:

- Ruimte, begrip, respect, ontvangen, geven, delen, open, zuiver, vrijdenken, vrijvoelen, vrijzijn
- Samen versterkend bewustzijn
- Waar staat de Mens voor?
- Waar "sta" jij voor?
- De Kracht van Zelf scheppen
- De Kracht van Samen scheppen
- Onevenwichtige gedachten en bewustzijnsvelden (frequentievelden) herstellen zich in open, toegankelijke en liefdevolle stromende levensenergie
- Contact met andere intelligente liefdevolle beschavingen, wie zijn zij en wat doen ze in onze werkelijkheid?
- Het potentieel van samenwerking (Samen Werking)
- En wat er zich meer laat zien en voelen

Een hele hartelijke en warme groet,
Martijn

Inhoudelijke toelichting locatie en benodigdheden:Wat kun je verwachten van de locatie Meeuwenveen?

Het landgoed grenst aan het Uffelter Binnenveld, het meest lieflijke natuurgebied van het Drents Landschap. Het is kleinschalig en afwisselend met heide en bos, mysterieuze vennetjes en grillige solitaire bomen. Er leven planten en dieren die bijna nergens anders voorkomen. Ook ‘gewone’ dieren als vos, das, marter en slang kun je zomaar tegenkomen en reeën zie je elke dag. In de stilte- en kruidenwandelingen lopen we door al dit moois. Zeker in de ochtend, bij het eerste licht, merk je aan het gekwetter van een onwaarschijnlijke hoeveelheid zangvogels dat je op een unieke plek bent wakker geworden. 

Het geschenk van de natuur voegt extra waarde toe aan ons verblijf. Haar vanzelfsprekende schoonheid verzacht en heelt. Meeuwenveen is de locatie voor nieuwe ervaringen, reflectie … en ontspanning. De zalen zijn licht en helder ingericht en hebben een schone subtiele energie. Met groot gemak creëren we hier onze eigen sfeer. Er is modern sanitair, praktische slaapkamers met goede bedden.

De grote cursusruimte (125m2) heeft een boogvormige glazen uitbouw waardoor er licht en ruimte binnenkomt en die een fraaie doorkijk geeft in de natuur. Grote plafondelementen zorgen voor een prettige akoestiek en verlichting. De energie blijft hier niet hangen en het blijft op een natuurlijke manier schoon en open. We eten een prachtige serre. De bomen rond het terras filteren het zonlicht zodat het er aangenaam blijft. Aan de oostkant heeft de serre `s winters een fraaie doorkijk naar ‘het weitje’, een open plek in het bos.

Moet ik zelf lakens en handdoeken meenemen?

Wat je nodig hebt zijn een onderlaken, een kussensloop en een dekbedovertrek. Maar een slaapzak kan natuurlijk ook. Hou er rekening mee dat de bedden (box spring) 90 × 210 cm zijn. Extra lang. Op elk bed ligt ook nog een extra deken.

Eten en drinken

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staat er water, thee, koffie en diksap voor je klaar. Ook het eten is goed verzorgd, het ontbijt, de lunch en het diner zijn volledig biologisch en vegetarisch, wordt er rekening gehouden met veganisten en zijn de koks creatief genoeg voor verschillende dieetwensen! Bij het avondeten serveren we ook een toetje.

Ik heb een dieet

Het is voor een kok belangrijk om te weten of je een voorkeursdieet hebt of dat je allergisch of intolerant bent voor sommige voedingsmiddelen. Geef het tijdig door aan ons en het wordt geregeld. Wil jij hierbij aanwezig zijn, dan kun je je nu via het onderstaande formuliertje aanmelden. De vergoeding kan uitsluitend via de ideallink na het invullen van het aanmeldformulier worden verricht, waarna je inschrijving definitief is. De vergoeding per persoon is 325 euro all inclusive.

* Benodigd
iDeal