Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Extra themadag: Levend Bewustzijn in een Virtuele analoge werkelijkheid (03-11)

Ga terug naar de Agenda
03-Nov-2019

Agenda

Datum: Zondag 3 november 2019
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan voor en in de buurt van het gebouw
De vergoeding: 49 euro p/p voor de hele dag
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koek is aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 10.30, start 11.00 en einde 18.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier


Levend Bewustzijn in een Virtuele analoge werkelijkheid

Hartelijk welkom, mijn naam is Martijn van Staveren en ik nodig je uit onderstaande in-formatie te doorvoelen en mee te voelen. Op zondag 3 november gaan we met elkaar dieper op deze informatie in. We doen dit in de kunstwerkplaats Quinta Essentia in Zwaanshoek.

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat verschillende bezoekers uit andere werkelijkheden (Aarde, planeten, sterrenstelsels, universa) onze Aardse werkelijkheid bezoeken. Ondanks dat hier vaak lacherig over wordt gedaan is dit één van de grootste en meest baanbrekende onderwerpen in het menselijke bestaan. Zijn wij alleen in de kosmos? Voor de mensen die de inzet en moeite nemen om voorbij de geïnstalleerde newage, spirituele modellen en (wereld) religies te reizen, is het een complete verandering en uitbreiding van hun werkelijkheid. De aangeleerde menselijke eigenwijsheid en vasthoudendheid van wat wel en niet mogelijk zou kunnen zijn is een beproefd middel om grotere kosmische kwantumwetgevingen het menselijke bewustzijn niet te laten bereiken. En andersom gezegd, door te denken in onmogelijkheden en hieraan vast te houden kan het eigen bewustzijn geen kosmische informatie ontvangen.

Wellicht ben jij iemand die contact heeft (of heeft gehad) met een andere levensvorm die anders is dan de Aardse Mens. Of voel en weet je gewoon dat dit contact er op de één of andere manier is, niet precies definieerbaar maar beslist heel voelbaar op jouw eigen wijze!

Het UFO fenomeen, digitale werkelijkheidssimulaties, MK-Ultra, het menselijke voorstellingsvermogen, intelligente liefdeskracht, etc. Er zijn diverse waardevolle sleutels aan mogelijkheden die de Mens absoluut onder de loep moet gaan nemen, omdat het haar levensrecht van oorsprong is hiernaar te kijken én er iets concreet mee te doen. Door om ons heen te kijken, zien we dat de werkelijkheid waarin wij leven onevenwichtig is (gemaakt) en herstellen kan naar een werkelijkheid die dienstbaar en levensvatbaar is voor ieder levend wezen. Zonder beperkingen en voorwaarden! Zonder spiritualiteit uit een boek, geschrift of wat dan ook.

Vraag: van wie is onze huidige werkelijkheid of anders uitgedrukt “tijdlijn” en is het mogelijk dat de oorzaak en gevolg momenten in deze tijdlijn in eigendom zijn genomen door een tot nu toe onbekende of geheimgehouden intelligentie? Als de ketens van het Menselijk vermogen om inzicht te verwerven losgaan, komen oude wetenschappen terug in de Mens.

“De Mens WEET, de Mens IS. De Mens is weten-schepper.

Zij bestaat en leeft, straalt en raakt diep aan. Deze aanrakingen worden door de vermogens van liefhebbend bewustzijn waargenomen en geabsorbeerd door het vibratieveld (informatieveld) waar werkelijkheid zich uit vormt.”

We zien in de hedendaagse technologische ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligenties (A.I.) en virtuele werkelijkheid simulaties (V.R.) dat er eigenaars (houders) zijn van deze creaties. Wij worden NU als mensen uitgedaagd deze ontwikkelingen in een groter plaatje te plaatsen en onze houding ten aanzien van bewustzijn te bestuderen.

Is onze werkelijkheid, het Universum een simulatie van een Oorspronkelijke omgeving waar de Mens vandaan komt? Hoe verhoudt zich dit dan tot de huidige wereldwijde situatie (religie, economie, onderwijs, technologie, gezondheid) en JOUW LEVEN? Wat zijn jouw mogelijkheden en krachten?

Deze samenkomst en ontmoetingsdag is er één van een samensmelting van diverse onderwerpen. Een verdere verbreding van de eigen horizon en verdieping in Bewustzijnsonderwerpen. Deze dag is voor iedereen toegankelijk met een open mind en open Hart. Je hoeft beslist geen eerdere ontmoetingsdagen “met Martijn” te hebben bezocht, maar veel voorwerk zal er niet zijn om direct de diepte in te gaan!

De vele mooie fabeltjes (scripts) die verteld worden over “positief en negatief” en de invloed die deze verhalen op de Mens hebben, moeten resoluut “over boord” gezet worden. Met eerbied en respect, zonder boosheid en strijd. Gewoon LOS.  Gaan we uit van de macht van iets externs (oude religie en spiritualiteit) of boren we onze Harts Kracht aan!

Wat en wie ben jij werkelijk! Verlos jezelf van de gedachten van iets en iemand anders.

Omdat overtuigingen en aannames emotionele denkvelden creëren, moet de mens zich bewust zijn dat dit het volgende fragment van de “oorzaak en gevolg tijdlijn” aanzuigt en installeert. Hierin nemen we allemaal een unieke plek in, om samen menselijk bewustzijn te laten inloggen in deze Matrix.

The Arrival, de aankomst van de Menselijke Kracht op en in de Aardse werkelijkheid. Onze Menselijkheid is onze grootste kracht. Jouw Menselijkheid is de grootste kracht.

Wie weet begroeten wij elkaar deze dag.
Hartelijke groet,
Martijn


Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De uitwisseling kan uitsluitend via ideal of bank worden uitgewisseld.
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk d.m.v. een idealbetaling.

* Benodigd
iDeal