Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

4-daags seminar, Stralend van Binnen naar Buiten | All inclusive | in Havelte (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
14-Oct-2019

Agenda

Datum: 14, 15, 16 en 17 oktober 2019 (intern Seminar)
Locatie: Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK Havelte
Parkeren: op het eigen terrein
Vergoeding: € 425,- (incl. biologische vegetarische ontbijt, lunch en diner door een liefdevolle inspiratie kok)
Attentie:
uitsluitend reserveren mogelijk d.m.v. ideal betaling
Tijden
: inloop 9.30, start 10.00 en einde 17 oktober om 16.00.
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

4-daags seminar: Stralend van Binnen naar Buiten | Het potentieel van Innerlijk Menselijk Bewustzijn |

Deze 4-daagse samenkomst van Mensen in de bosrijke omgeving van Havelte (Drenthe) heeft als themanaam “Stralend van Binnen naar Buiten” en staat in het teken van de Innerlijke Scheppingskracht van de Mens en het opschonen van beperkende programma’s.

In de huidige werkelijkheid zijn en worden er zich meer dan ooit mensen bewust dat het bestaan om veel meer gaat dan de buitenkant (persoonlijkheid) van de Mens. Eén van de kernkrachten van de Mens is dat zij kan liefhebben, koesteren en dat zij door haar innerlijke gevoelsbewustzijn reacties teweegbrengt in de externe werkelijkheid. We voelen dat we in verbinding staan met iets gezamenlijks. We voelen dat het gaat om een grotere betekenis van het Leven.

Om in contact te komen én te zijn met de Innerlijke Kracht, het Ware Zelf, komen we onze verstoringen in de persoonlijke rol(len) tegen. Deze beperkende en vaak sturende werking van deze verstoringen liggen als energetische schillen opgeslagen in het fysieke neurologische lijf. Het belemmert ons te zijn hoe we ons werkelijk van binnen voelen.

Het contact met het "nul"puntveld brengt ons bij het voelen ónder de verstoringen. Vanuit de kracht van stilte en de kracht van helderheid kunnen andere frequenties zich kenbaar maken. De kracht van aanwezig zijn in bewust contact en samenwerking met je fysieke lichaam. Je helpt lichaam en geest te ontspannen zodat de nulpuntkracht voelbaar wordt.

De "Nul"punt kracht is het moment waarbij met helder evenwichtig bewustzijn liefdevolle instructies worden gegeven aan het Levensveld. Door nauwgezet waar te nemen hoe dit veld zich tot expressie wil brengen wordt je lichaam een portal waardoor je wezen zich in deze realiteit uit kan drukken. De Matrix wordt wakker en reageert op Menselijke aanwezigheid.

Door zelf toegewijd initiatief te nemen tot Menselijk contact (innerlijk met jezelf en met anderen) worden bezette neurologische paden in ere hersteld. Jouw keuze en ‘handelen’ is hierin nodig. Om de subtiliteit van jouw oorspronkelijke frequenties bedding te geven en te laten stralen is een krachtig omvattingsvermogen van het neurologische systeem is belangrijk. Hier gaan we het tijdens het seminar uitvoerig over hebben met elkaar.

We gaan tijdens deze 4-daagse energie besteden aan:

- Ruimte, begrip, respect, ontvangen, geven, delen, onderzoeken, spelen, aanraken en geraakt worden, open, zuiver, vrijdenken, vrijvoelen, vrijzijn
- Samen versterkend bewustzijn en de kracht van twee of meer in uitvoering
- Ontmoeten van hart tot hart
- De kracht van Zelf scheppen en de kracht van Samen scheppen
- Los bruisen van opgeslagen/vastgelopen trauma(‘s) en het laten vervallen van deze velden
- Onevenwichtige gedachten en bezette emotionele velden herstellen zich in open, toegankelijke en liefdevolle stromende levensenergie
- Wat zijn emotionele intelligentievelden, wat kunnen we met deze taal doen?
- Contact leggen met de binnenkant van JeZelf
- Contact vanuit deze binnenkant naar buiten toe
- Dwarsverbanden tussen Aardse en Kosmische aspecten herkennen en benutten.

Door onder andere verschillende hartsveld bekrachtigingen, fysieke oefeningen en ontmoetingen, gezamenlijk onderzoek en uitwisseling, delen en ervaren we de kracht van gedragen vrede en stilte. Jouw scheppingskracht en actieve participatie maakt een andere werkelijkheid mogelijk.
Samen gaan we het pad naar ons Innerlijke paradijs bewandelen.

Het is een hartverwarmend vooruitzicht jullie tijdens de vierdaagse in Havelte ontmoeten. Een moment waarop we met zijn allen de kracht van de groep benutten voor bewustzijn vrijmakend onderzoek. Onze energie in een bedding van onvoorwaardelijkheid en ondersteuning. Soms kiezen we voor een praktische en fysieke aanpak om je lichaam te helpen openen en tot expressie te brengen. Stressrelease, vrije beweging en uitdrukking, verstilde aanraking, oogcontact, uitwisselen van gevoelsvelden in contact, samen onderzoeken en elkaar ‘vinden’.

Je essentie stevig verankerd in je lijf; het middel om je Zelf in deze realiteit uit te drukken.

Een hele hartelijke en warme groet,
Anja, Jan-Willem en Martijn
Initiatiefnemers van deze 4 daagse sessieEen korte introductie van de initiatiefnemers van dit seminar.


-Anja Gijsbers-

Al op jonge leeftijd voelde ik een diepe drijfveer om de aard van onze realiteit te onderzoeken. Ik was gefascineerd door alles wat buiten de normale bandbreedte viel en wilde leren en weten en delen. Ik vond ‘antwoorden’ bij allerlei die ik vervolgens vertaalde naar mijn leven. Steeds dichter naar de kern en voelend wie ik werkelijk ben.

Tegelijkertijd ontstaan er elke dag weer andere vragen. Een voortdurend openen voor nieuwe mogelijkheden waarbij steeds meer 'niet-weten' leidt tot steeds meer 'niet-doen' en vertoeven in de ‘nulpuntenergie’. In de rust van de vrijgekomen ruimte ontstaan voorlopige antwoorden en nieuwe keuzes. Soms tegenstrijdig aan mijn gewoontepatronen (en daardoor spanning opleverend) en soms direct inzicht gevend en bevrijdend. Ik word gedreven door een enorme innerlijke toewijding om elk facet van mijn dagelijks leven te herijken en te herrijken. De ontroering die ik voel wanneer emotionele velden weer terug in mijn bewustzijn komen is groot. Welkom thuis!


-Jan-Willem Nierop-

Er werkelijk zijn met dat wat er is; hoe prettig of onprettig dit ook kan voelen. Dit vraagt een besluit van binnenuit om jezelf te durven laten zien in waar je krachtig en open bent en waar je terughoudt. Dit baant de weg naar een ruimere basis in ons lichaam. De springplank voor het onderzoek naar wie wij ten diepste zijn.

Door een jarenlang proces van zelfonderzoek en begeleiding heb ik ervaring opgedaan in het ontdekken wie ik niet ben. Dit heeft me uiteindelijk heel veel Niets opgeleverd. In deze vrijgekomen lege ruimte is er genoeg rust en bedding ontstaan om werkelijk aanwezig te zijn bij mezelf en de ander.- Martijn van Staveren-

Om werkelijkheid te laten reageren op je diepste Innerlijke Zelf is een vergaand en diepgaande inzet nodig naar jezelf en andere mensen toe. Gedurende mijn bestaan hier als Martijn ben ik bewust en doordrongen van heldere kennis over een bewustzijn waar de Mens op Aarde over beschikt en in veel gevallen niet gebruikt. Mijn heldere herinneringen zet ik graag in om te delen, te voelen, te onderzoeken, herkennen waar mogelijk en vanuit ieders autonome kracht mogelijk weer in en tot leven te laten komen. Onze huidige werkelijkheid staat op een punt om een complete herziening te ontvangen door mensen die zichzelf herkennen als scheppende wezens. Op kosmische schaal staat de Mens ergens voor en ik breng met grote liefde, compassie en respect hier een deel van in om de weg naar binnen toe terug te vinden.


Inhoudelijke toelichting locatie en benodigdheden:Wat kun je verwachten van de locatie Meeuwenveen?

Het landgoed grenst aan het Uffelter Binnenveld, het meest lieflijke natuurgebied van het Drents Landschap. Het is kleinschalig en afwisselend met heide en bos, mysterieuze vennetjes en grillige solitaire bomen. Er leven planten en dieren die bijna nergens anders voorkomen. Ook ‘gewone’ dieren als vos, das, marter en slang kun je zomaar tegenkomen en reeën zie je elke dag. In de stilte- en kruidenwandelingen lopen we door al dit moois. Zeker in de ochtend, bij het eerste licht, merk je aan het gekwetter van een onwaarschijnlijke hoeveelheid zangvogels dat je op een unieke plek bent wakker geworden. 

Het geschenk van de natuur voegt extra waarde toe aan ons verblijf. Haar vanzelfsprekende schoonheid verzacht en heelt. Meeuwenveen is de locatie voor nieuwe ervaringen, reflectie … en ontspanning. De zalen zijn licht en helder ingericht en hebben een schone subtiele energie. Met groot gemak creëren we hier onze eigen sfeer. Er is modern sanitair, praktische slaapkamers met goede bedden.

De grote cursusruimte (125m2) heeft een boogvormige glazen uitbouw waardoor er licht en ruimte binnenkomt en die een fraaie doorkijk geeft in de natuur. Grote plafondelementen zorgen voor een prettige akoestiek en verlichting. De energie blijft hier niet hangen en het blijft op een natuurlijke manier schoon en open. We eten een prachtige serre. De bomen rond het terras filteren het zonlicht zodat het er aangenaam blijft. Aan de oostkant heeft de serre `s winters een fraaie doorkijk naar ‘het weitje’, een open plek in het bos.

Moet ik zelf lakens en handdoeken meenemen?

Wat je nodig hebt zijn , washandjes, handdoeken, een onderlaken, een kussensloop en een dekbedovertrek. Maar een slaapzak kan natuurlijk ook. Hou er rekening mee dat de bedden (box spring) 90 × 210 cm zijn. Extra lang. Op elk bed ligt ook nog een extra deken.

Eten en drinken

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staat er water, thee, koffie en diksap voor je klaar. Ook het eten is goed verzorgd, het ontbijt, de lunch en het diner zijn volledig biologisch en vegetarisch, wordt er rekening gehouden met veganisten en zijn de koks creatief genoeg voor verschillende dieetwensen! Bij het avondeten serveren we ook een toetje.

Ik heb een dieet

Het is voor een kok belangrijk om te weten of je een voorkeursdieet hebt of dat je allergisch of intolerant bent voor sommige voedingsmiddelen. Geef het tijdig door aan ons en het wordt geregeld. Wil jij hierbij aanwezig zijn, dan kun je je nu via het onderstaande formuliertje aanmelden. De vergoeding kan uitsluitend via de ideallink na het invullen van het aanmeldformulier worden verricht, waarna je inschrijving definitief is. De vergoeding per persoon is 425 euro all inclusive.

* Benodigd
iDeal