Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Educatiedag, - de Kosmische Punt op de i - Review & Creatie - Zwaanshoek (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
14-Nov-2019

Agenda

Datum: Donderdag 14 november 2019 volgeboekt
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan voor en in de buurt van het gebouw
De vergoeding: 65 euro p/p voor de hele dag
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 10.30, start 11.00 en einde 18.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee.

Educatiedag “ de Kosmische Punt op de i ”
Review & Creatie

In aansluiting op de educatiedagen wordt deze dag in Zwaanshoek georganiseerd. In een heldere en diepgaande weergave worden de essenties krachtig en doorvoelend doorgenomen. Want wat is bewustzijn nu eigenlijk als je dit eerlijk en oprecht in jezelf naloopt en gaat doorvoelen?  Volstaat het om met bewustzijn bezig te zijn, of komt er meer bij kijken dan je als mens in het nu durft te zien, te voelen, te denken en uit te spreken? Hoe staat het met jouw handelen in je dagelijkse leven?

Om het levensveld werkelijk te laten reageren op je diepste Innerlijke gevoelens liggen er vaak nog stappen (in) te zien en te zetten.
Kortom, een heldere en daadkrachtige dag waar het vooral gaat om de grotere betekenis van blokkades en dempingen en over diepgaande gevoelens en emoties om deze toe te laten in je bewustzijn in je dagelijkse bestaan. En in deze zin gaan we dan ook niet aan persoonlijke stukken "trekken",  maar gaat het daadwerkelijk om de diepste krachten die ons als Mensheid met elkaar verbindt.

Het Kosmische Introductieveld.

De werkelijkheid waarin Terra Gaia (Aarde) in een volledige open samenleving verkeerde, ook met andere beschavingen, kende bewoners en bezoekers die vrij waren van blokkades, beperkingen en dempingen in gevoelens. Zodra we dat weer toe gaan staan, zal een grote herziening plaats vinden in onszelf en zal de tijdlijn zich verleggen naar andere tijdmodules.

Terugblik, overzicht, herkennen, erkennen, ervaren, leven, Zijn.
De ware kracht van de Mens is Innerlijke Vrijheid, uiting van gevoelens en emoties. We spreken over de vrijheid van bewustzijn dat wij kennen als Christos.


Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De vergoeding voor deze dag is 65 euro en kan uitsluitend via ideal of bank worden uitgewisseld. De educatiedag worden gegeven door Martijn van Staveren.


* Benodigd
iDeal