Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Themadag "Force Creators of Origin" - Zwaanshoek

Ga terug naar de Agenda
16-Dec-2019

Agenda

Datum: Maandag 16 december 2019
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan voor en in de buurt van het gebouw
De vergoeding: 55 euro p/p voor de hele dag
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Tijden: inloop 09.30, start 10.00 en einde 16.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee.Voor 3,50 is er een kop vegetarische en biologische soep te koop.

Thema en Sessie dag “ Force Creators of Origin”
n.a.v. de niet-therapeutendagen en toegankelijk voor iedereen

In aansluiting op de niet-therapeut-zijn -dagen wordt deze dag in Zwaanshoek georganiseerd. In de afgelopen jaren zijn er diverse onderwerpen aan bod gekomen in relatie tot de Scheppende Kracht in de Mens én de Schepping waarin de Mens bestaat. Ook andere intelligenties leven in deze Schepping en we kunnen onderscheid maken tussen sterfelijke en onsterfelijke intelligenties. Daarnaast kunnen we in het woord intelligenties twee verschillende Krachtvelden herkennen. Het gaat hierbij om Vrije Intelligentieswezens met een emotioneel bewustzijn (Hart)  en om geprogrammeerde Intelligentiewezens met een instructiedenkbewustzijn (Brein).

De verschijningen van UFO's, contacten met andere bewustzijnswezens, nieuwe genezingsmethoden en het bestaan van Kwantumbewustzijn staat op het punt geopend te worden in het Bewustzijnraster van de Aardse Menselijke beschaving. Het is tijd hierop in te zoomen.

Deze themadag staat in het teken van het verdiepen in de emotionele Kracht van helderheid en zuiverheid en het inzetten daarvan in alle dagelijkse situaties én in Wereldse  en Kosmische aangelegenheden. Tijdlijnen reageren op Vrij Menselijk bewustzijn, nieuwe mogelijkheden openen zich in het script van de huidige werkelijkheid. Deze dag wordt de Samen-Kracht van het verbindingsveld in Hart en Beeld gebracht, de blokkades die hierop liggen geprogrammeerd en de doorgang naar Grotere Kosmische doelen aangehaald. We openen samen met elkaar Intergalactische trillingsvelden.

Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De vergoeding voor deze dag is 55 euro en kan uitsluitend via ideal of bank worden uitgewisseld. Deze themadag wordt gegeven door Martijn van Staveren.

* Benodigd
iDeal