Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Doorstroomdag, -n.a.v de Niet Therapeutentraining! - 4 maart Zwaanshoek (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
04-Mar-2020

Agenda

Datum: Woensdag 4 maart 2020 (volgeboekt)
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan voor en rondom het gebouw (op eigen terrein)
De vergoeding: 69 euro p/p voor de hele dag
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee.

Training en Focusdag “ Focus en Veld coöperatie ”

In aansluiting op de Therapeutentrainingsdagen wordt deze dag in Zwaanshoek georganiseerd. Wil je verder gaan stromen op basis van wat doorgenomen is tijdens de "niet"-Therapeutentrainingsdagen, dan is deze dag een optie voor je om te schakelen in verdere inzichten en het toepassen daarvan. Het uitgangspunt is dat de oude traditionele hulpverlenersrol en ook de cliëntentrol komen te vervallen en dat in de velden van de opbouw van materie op een geheel andere wijze verschuivingen plaatsvinden. We maken een sprong naar kwantumverhoudingen, dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is EN dat de wijze hoe je ZELF waarneemt en vanuit welke rol + perceptie van doorslaggevende "waarde" is in het kwantumreactieveld.

Deze dag is een voorbereiding naar verdere uitbreiding van seminardagen en cursusdagen van nieuwe (lees Oorspronkelijke) rehabilitatiekunde op het vlak van Bewustzijn Creatiekunst. In de westerse wereld wordt het woord Geneeskunde niet getolereerd om hierbij te gebruiken, omdat dit niet toegestaan is. We gaan ervan uit dat de Kunde om te kunnen herstellen van een verstoring niet louter gebaseerd is op medicatie maar een koppeling is tussen je eigen bewustzijn in het proces waar je een onderdeel van bent.

Kortom, wil je hierin verder openen is voel je deze dag als een mogelijkheid voor jou, dan kun je je hiervoor aanmelden. De vergoeding voor deze dag is 69 euro en kan uitsluitend via ideal of bank worden uitgewisseld. De educatiedag wordt gegeven door Martijn van Staveren.* Benodigd
iDeal