Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Themadag: "Buitenaards Contact en Innerlijk Bewustzijn" in Geleen (Zuid Limburg)

Ga terug naar de Agenda
08-mrt-2020

Agenda

Datum: zondag 8 maart 2020 in Geleen
Locatie: Basis- en voortgezet onderwijs IBBO Geleen, Op de Vey 18 – 6165 CC te Geleen. Klik hier voor een plattegrond
Bijdrage: 44 euro per persoon (via ideal over te maken)
Tijden: inloop vanaf 10.00, start 10.30 en einde 16.30
Lunch: neem zelf je lunch mee, koffie, thee en water is aanwezig
Parkeren: kan op eigen terrein voor het gebouw en aan de kant van de weg.
Aanmelden
: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier


Themadag: "Buitenaards Contact en Innerlijk Bewustzijn"

Deze dag staat samen met jou in het teken van "contact met andere Intelligenties" en hoe het "Menselijke bewustzijn zich verhoudt tot dit onderwerp".

Er is zeer veel gaande op het gebied van (Buitenaardse) bezoekers uit andere werkelijkheden, reizigers uit andere sterrenstelsels en zelfs Universa. Veel mensen voelen en weten Innerlijk dat zij niet de enige levensvorm zijn in de aan ons voorgehouden werkelijkheid. Wat is waar en wat is niet of minder waar? Een grote vraag die steeds vaker gesteld wordt door vele mensen. Gaat het erom wat de Waarheid is, of is datgene wat je als Mens ervaart en voelt de Waarheid? In een sessie van uitwisselen met elkaar en ook het delen van informatie van Martijn van Staveren over wat er allemaal aan het uitrollen is op dit moment, komen we als Mensen van gevoel, respect en waardering steeds dichter tot elkaar.

Met rust en ook stiltemomenten vibreren we laag voor laag verder naar een Innerlijk Weten. Dat brengt ons nader tot elkaar en samen in resonantie met een organische route van Universeel Contact.

Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De vergoeding voor deze dag is 44 euro per persoon.

* Benodigd
iDeal