Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Extra! Themadag 1: WORDT VERPLAATST! Buitenaards Contact, Innerlijk Bewustzijn en TaskForces; in Zwaanshoek (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
05-Jun-2020

Agenda

Datum: vrijdag 5 juni 2020 in Zwaanshoek (volgeboekt)
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren: kan/mag alleen achter het gebouw (op eigen terrein)
Bijdrage:
44 euro per persoon
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Tijden: inloop vanaf 10.00, start 10.30 en einde 16.30
Lunch: neem zelf je lunch mee, koffie, thee en water is aanwezig.
Aanmelden
: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Deze themadag wordt verplaatst naar een andere datum, deelnemers ontvangen hierover via email bericht


Extra! Themadag 1: "Buitenaards Contact, Innerlijk Bewustzijn & TaskForces"

Deze themadag wordt verplaatst naar een andere datum, deelnemers ontvangen hierover via email bericht

Deze dag staat samen met jou in het teken van "contact met andere Intelligenties" en hoe het "Menselijke bewustzijn zich verhoudt tot dit onderwerp".

Er is zeer veel gaande op het gebied van (Buitenaardse) bezoekers uit andere werkelijkheden, reizigers uit andere sterrenstelsels en zelfs Universa. Veel mensen voelen en weten Innerlijk dat zij niet de enige levensvorm zijn in de aan ons voorgehouden werkelijkheid. Wat is waar en wat is niet of minder waar? Een grote vraag die steeds vaker gesteld wordt door vele mensen. Gaat het erom wat de Waarheid is, of is datgene wat je als Mens ervaart en voelt de Waarheid? In een sessie van uitwisselen met elkaar en ook het delen van informatie van Martijn van Staveren over wat er allemaal aan het uitrollen is op dit moment, komen we als Mensen van gevoel, respect en waardering steeds dichter tot elkaar. E natuurlijk luisteren we ook graag naar jouw informatie die gedeeld kan worden.

Met rust en ook stiltemomenten vibreren we laag voor laag verder naar een Innerlijk Weten. Dat brengt ons nader tot elkaar en samen in resonantie met een organische route van Universeel Contact. Dit is een directe aanzet tot vervolgdagen, waarin telkens het ontstaan van TaskForces een prominente rol speelt.

Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De vergoeding voor deze dag is 44 euro per persoon.

* Benodigd
iDeal