Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Online Meeting Marker: de Kérn, ontvlamming van de Innerlijke Goddelijke Schepping (avond 15-06)

Ga terug naar de Agenda
15-Jun-2021

Agenda

Datum: dinsdag-avond 15 juni 2021 (19.00 - 21.00)
Voor wie: Voor iedereen met interesse voor eigen Keus en Vrijheid
Locatie: Online
Parkeren: Op een makkelijke wijze staand, liggend of zittend
Bijdrage: € 10,-
Tijden: start 19.00 en einde 21.00
Aanmelden: scrol naar beneden om je aan te melden

- Online Meeting Marker -
Ontvlamming van de Menselijke Innerlijke Goddelijke Schepping

Martijn van Staveren: "Er komt veel informatie los in deze werkelijkheid over wie de Mens is en waar zij naartoe op weg is. Gaan we naar een Verlichtend pad, schuiven we naar een andere dimensie, is de Mensheid op weg naar een volledig gecontroleerde digitale werkelijkheid, komt de antichrist binnenkort zijn plaats opeisen, worden we gered van naderend onheil, is de aankomende tijdslijn een uitsluitend voorgekookt pad, zijn wij Kinderen van de Bron, is de Mensheid louter een experiment van andere intelligenties?"

We gaan in een gefundeerde avond een aantal onderwerpen doornemen die beslist gaan over jouw Leven. Jouw aanwezigheid in deze werkelijkheidsmatrix. Door orde op zaken te kunnen stellen, breng je de kern (weer terug) in beeld. En brengen we samen de Kern (weer terug) in beeld. Je eigenwijsheid en vasthoudendheid in wie jij bent staat hierbij voorop.

Deze meeting kan gezien worden als een mogelijke finetuning in je Zelf, doordat de focus ligt op alles wat er nu aan het ontrollen is op het wereldtoneel. De dwarsverbanden tussen jezelf én de mondiale gebeurtenissen kunnen hierbij nader tot elkaar gaan komen. Dit is geen spiritueel verzachtingsmoment, juist een bewustzijn wedergeboorte die alles, maar dan ook alles anders kan laten verlopen. Deze online meeting is tevens een kennismakingsmeeting met Martijn van Staveren waarin hij zichzelf kort voorstelt om vervolgens inhoudelijk verder te gaan op het gezamenlijke werk op Aarde. Op deze meetings zullen vervolgmeetings worden gehouden.Voel jij dat je bij deze meeting aanwezig wilt zijn , dan kun je je aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. De aanmeldingen vinden plaats per persoon.

Je kunt  de uitzending bekijken door dit artikeltje te lezen.

 

* Benodigd
iDeal