-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-
  

 

4-daagse in Havelte - Drenthe

- Geavanceerde Menselijke Eenvoud -

"rimpelingen van ontvouwend Origineel Bewustzijn


*In het teken van de Aardse Kosmische Mens*

van 27 februari t/m 2 maart 2023 (volgeboekt)


Start 27-02 om 10 uur, inloop 9 uur
Einde 2 maart om 16.00 uur
Meeuwenveenweg 1-3,  7971 PK in Havelte
de auto kun je parkeren op het eigen terreinBijdrage:  € 579,- p/p. Dit is all-inclusive
d.w.z. overnachtingen, ontbijt, lunch, diner met 2 koks,
tussentijdse koffie/thee en versnaperingen

Deze 4-daagse is uitsluitend voor Nederlands sprekenden

Je kunt je opgeven voor deze 4-daagse via deze link

Deze 4 daagse (van 10.00 tot 22.00) wordt speciaal georganiseerd voor de Mensen die voelen in te moeten stappen in de wereld van schoonheid, zuiverheid en echte daadkracht. Om van daaruit samen met anderen “geavanceerdheid” in Bewustzijn te ervaren.

Het uitschrijven van tijdlijnen, het mee coördineren van de aankomende beslissingen op Planetair niveau, het leggen als intermediair van contact met ander “Sterrenbewustzijn”, het behoort de Mens in alle eenvoud mede toe.

Maar wie bén jij? En welk potentieel moet vrij toegang krijgen en hebben in jeZelf?

Het worden 4 mooie, volle en intense dagen, gevuld met iedere dag:

inzicht en besef – verdieping – bekrachtigings meditaties – force commands – intensivering van Zelffrequenties - uitwisseling

We doen dit door elke dag een andere weg met andere inhoud te bereizen. De route van het oude denken en voelen is vastgelopen en is aan bevrijding en uitbreiding toe. Op zichzelf kan dit als een rouwproces worden ervaren, afscheid te nemen van al het oude. En dat hoeft niet persé iets vervelends te zijn waarover rouw gevoelens kunnen worden ervaren.

De nieuwe weg vraagt om een ander dimensionaal Bewustzijn. We kunnen dit Bewustzijn uitsluitend vinden door onze vriendschappelijke, ondersteunende en compassievolle frequenties te openen voor onszelf en voor elkaar. Als pijn en frustratie ruimte maakt voor…zal deze ruimte beantwoordt worden…

Het onderwerp "Buitenaards Contact en Koninkrijks Relaties" past geheel bij deze nieuwe weg.

Martijn van Staveren zet zich tijdens deze dagen volledig in om dáár te zijn, waar de inzichten om vragen. Waar mogelijk ook jíj voelt dat informatie = bewustzijn noodzakelijkerwijs moet gaan stromen. Uiteindelijk dienen we het besef te hebben dat we “het” allemaal zijn en vanuit deze wetenschap vibreren we in een staat van gelijkheid.

Het zijn kalme verdiepende dagen die starten om 10.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Vanzelfsprekend met ontbijt, lunch en diner verzorgt door 2 hele lieve en goede koks. We gaan ervan uit dat iedereen goed op zichzelf past en indien nodig rust neemt op het noodzakelijke moment.
Beweeg je vrij en wees jeZelf.

Lees verder onderaan de foto's voor extra informatie indien je je wilt opgeven.
Korte extra informatie:

Een week voor aanvang ontvang je (indien je je hebt opgegeven voor deze 4-daagse) een mail van Martijn van Staveren. Deze 4-daagse is uitsluitend voor Nederlands sprekenden. Er zijn slaapkamers waar je met 2 personen kunt slapen. Neem eventueel wandelschoenen mee, voor het geval dat we tussendoor een wandeling in de prachtige bossen maken. Houd rekening dat er een buitje zou kunnen vallen, dus overweeg een regenponcho mee te nemen. Maandag 27 februari neem je je eigen ontbijt en lunch mee, in de avond is er diner. Dinsdag en woensdag is er ontbijt, lunch en diner. Donderdag is er ontbijt, lunch en om 16.00 uur eindigen we. Indien er rekening gehouden moet worden met je dieet en/of allergie, dan kun je dit doorgeven aan secretariaat@martijnvanstaveren.nl Let op, alleen gebruiken in geval van dieet of allergie! En het is niet mogelijk een smartphone mee te nemen naar Havelte. Meer informatie volgt in de mail die je een week voor aanvang ontvangt of check de website van Martijn.