-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-

1-daags Seminar n.a.v. de 3-delige Educatieserie

Bewustzijnsverruiming, Creatie en Manifestatie 

- Bekrachtigen en toepassingskracht -
"De Boodschap van Verandering"
Wanneer: woensdag 22 november 2023

Start 10.00 tot 16.30, zaal open 9.30 uur 
Adres: Spieringweg 913 in Zwaanshoek
(Geen plaatsen meer beschikbaar)

Verzoekje: kom niet zomaar binnenstappen,
meld je a.j.b. aan vanwege het maximaal aantal toegestane bezoekers- Voor de mensen die stevig aan de slag willen en diep op het eigen bewustzijn in willen gaan.
Zorg je ervoor dat je zo goed als mogelijk uitgerust bent? -Let op: carpool zoveel mogelijk zodat het
pakeertechnisch behapbaar is, dank je wel

Parkeren op aanwijzing op eigen terrein, als dit vol is dan niet langs de openbare weg, dat is niet toegestaan.
Parkeer in dat geval bij het pannekoekenpaviljoen Adres: Kruisweg 1625, 2142 LC Cruquius (link plattegrond) 
Dit is 10 minuutjes lopen naar de seminarlocatie. 

 

€ 59,- p/p, Koffie, thee en koek zijn aanwezig

Aanmelden voor dit seminar kan via deze link

"De Boodschap van Verandering"

Levend in deze werkelijkheid stel je als mens vast dat er een direct verband is tussen het waargenomen moment (in jezelf wat dat ook mag wezen of een externe situatie) en de momenten die daarop volgen.

We maken hierbij inderscheid tussen verschillende capsules van tijd, die reactievelden in synchroniciteit met de "waarnemers-instructiekracht" laten reageren.


Samengevat gaat deze dag hierover.


----------------

Ik vraag je om 5 onderwerpen/situaties mee te nemen die je deze dag gaat bekrachtigen. Kijk en doorvoel dit goed, WAT nu door jouw bewustzijn "vastgepakt" moet worden. We werken vanuit compassie en vuurkracht vanuit het Hart en beseffen de verantwoording die ontstaat bij het openen van andere tijdscapsules.

Bovenstaande is de sleutelboodschap die de mensheid te decoderen heeft en zodra mensen daarvoor gaan staan, ieder voor zich en gezamenlijk beseffend dat dit is wie we zijn, zal de leiding achter de intentie versterkt zijn. We gaan met elkaar erin, we realiseren dat we onze innerlijke "aanwezigheids opdracht" tot uitrol moeten laten komen. Zie jij de wereld in jezelf, zie jij planetaire realiteit?


Hart open, voelend denken, Aan.

Neem een pen en schrift mee voor de aantekeningen, deze zul je nodig hebben.

Een hele warme groet,

Martijn van Staveren


* Het kan knap vervelend zijn, boosheden oproepen, negatief denken activeren of ondermijnende gedachten lanceren als je hoort, leest of beseft dat je leven wel degelijk een verandering kan ondervinden door jezelf! Terwijl je mogelijk ziet of zag dat dit niet lukt of lukte, omdat het aan een ander lag en niet aan jezelf. Dat kan frusterende en blokkerende emoties in de macht brengen. We kennen allemaal deze of soortgelijke gevoelens/gedachten. Deze gevoelens/gedachten kunnen ons alleen dienstbaar zijn als we daardoor onszelf aanzetten, dus inzetten.