-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-Eén-daagse bijeenkomst


- CONTACT TASKFORCES -

“de Diepte in” 

Voor Mensen die het "Buitenaardse" een serieus Hart toedragen


- Buitenaardse aanwezigheid -
- Contact met andere Werelden 
-
- Stationair en vastberaden bewustzijn -
- In kaart brengen van Wereldburger Network -Woensdag 26 juli van 10.00 tot 16.30
Meeuwenveenweg 1 in Havelte - gelegen in de bossen van Drenthe

Attentie; voorovernachting niet mogelijk en wil je zoveel mogelijk met elkaar carpoolen?


Je kunt je aanmelden via deze linkMartijn:

-A new Era for Humanity-"Beste Mensen & Aan-Wezigen,


Deze dag zet voort op eerdere TaskForce dagen, waarin de nadruk ligt op onder andere het tot stand brengen van direct contact tussen de Aardse Mens en Civilisaties afkomstig uit andere werkelijkheden.

Het is een hartelijke dag, waarin we alles wat inhoudelijk meebeweegt in dit waardevolle thema bespreken, doorvoelen en uitwerken.

Hoewel het behoorlijk suddert en schuift in de Globale werkelijkheid, gaan de werkzaamheden op Aarde door om dit contact te initiëren. Overigens, deze werkzaamheden gaan vanaf de zijde van de Interstellaire en Interdimensionale Civilisaties ook door om dit contact te leggen via het Menselijke Bewustzijn dat vrij is van gekaderde en aangeleerde informatiesystemen. Ook de grote medewerking van coalities van de Vrije Werelden en grote Kosmische Confederaties zijn hierbij diep betrokken.

Deze dag die in het teken staat van hartelijkheid, contact en uitgelijnd stationair bewustzijn van jeZelf naar Jezelf en naar de ander toe, legt wederom de mogelijkheid open om te gaan met de werkelijkheid waarin je nu verblijft. Nu.

Als Menselijk Ambassadeurschap aanwezig is, kan het Wereldburger Network in kaart worden gebracht. Voel je in en bereid je zo mogelijk voor. Deze dag is voor iedereen toegankelijk."