-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-

Extra
- 2-Daagse Seminar serie -


Kosmische pilaar van Zelfwijsheid
"van verwarrende stress naar zingevende wijsheid"woensdagen 17 mei en 31 mei 2023
Start 10.00 tot 18.00, zaal open 9.30 uur 
Adres: Spieringweg 913 in Zwaanshoek

€ 279,- p/p voor 2 dagen, Koffie, thee en koek zijn inclusief

Aanmelden voor de 2-daagse kan via deze link


- Remote Viewing en Remote Sensing startup -
Toegankelijk voor iedereen, iedereen is welkom, nieuwkomers & herhalersStevig tweedaags seminar, georganiseerd door Martijn van Staveren, waarin door middel van

inzicht, zelfbewustzijn en zelfbesluit

in levend beeld wordt gebracht "hoe om te gaan met spanning en/of stress". Martijn put hierbij uit eigen kennis van zichzelf en zijn thuiswereld die vrij is van spirituele gekaderde modellen. Hierdoor komen we op essentiële kruispunten uit.

We maken het op de één of andere manier allemaal mee, verstrikt (kunnen) raken in de opgelegde materie realiteit (3D).

Hierdoor kunnen ontstaan:

- onzekerheidsgevoelens
- emotionele instabiliteit
- fysieke disbalans
- mentale blokkades
- verwarring
- geestelijke onbalans

Deze 2 dagen worden inzichtelijke informaties gedeeld wát jouw nu werkelijk overkomt en hóe je hier Zelf uit kunt schuiven. Eruit schuiven houdt in: je schuift ergens anders in!

Het is stevig aanpakken en doorpakken in jeZelf. De achtergrondinformatie die Martijn geeft is confronterend en legt de vinger op de pijnlijke Kosmische plek. Door de vele invloeden van Oriongroepen is het beslist noodzakelijk je eigen bewustzijn te kiezen, als baken van herkenning en eigen vrije wil!

Open Contact houdt mede in: bewustzijn scheppen in wat er door je heen loopt en terug te komen in je eigen Bewustzijn. Taken zoals het zogenoemde Remote Viewen, vallen of staan met de accuraatheid van de gedachteweg die jij kiest!

De Grote Kosmische Taak die verricht wordt om leven te ervaren vanuit werkelijk eigen vrije wil, is er één van vele Universele bondgenootschappen.

Om deze Grote Kosmische Taak op Aarde te dragen zal het fundament geschoond en herzien moeten worden. Weet wat er heeft plaats gevonden en weet wat er gaande is.

Hier links zie je een afbeelding van de binnenzijde (centrum) van het Menselijke brein, waarin de poortwachters strikt toezicht houden op de primaire mentale ontvangst (linkerkant brein) van de Orion realiteiten bij ieder Mens op Aarde. Je ontdoen van deze manipulatie is essentieel om terug te keren in het Organische reactieveld.