-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-

 


Dag-Seminar in Zwaanshoek


- Kwantum Evolutie -
"Toekomst van de Aarde & Mens" Datum: dinsdag 31 januari (volgeboekt)
Aanvangstijd: 10.00, einde 16.30
zaal open vanaf 09.45

Adres: Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek

de auto kun je parkeren bij het gebouw, op aanwijzing


Let op: carpool zoveel mogelijk zodat het
pakeertechnisch behapbaar is
 


Dit bewustzijnseminar is toegankelijk voor iedereen.

Bijdrage:  € 50,- p/p, Koffie en thee zijn inclusief

Let op: vol is vol er kan geen stoel bijgezet worden

Je kunt je aanmelden voor dit Seminar via deze link

Kwantum Evolutie, "the Next stage of the Masterplan"

Kwantum Evolutie: Toekomst van Aarde & Mens

Het besef en de signalen dat we met elkaar als Mensensoort naar een andere manier van leven en betekenis moeten reizen, is overal aanwezig en terug te vinden.
We zien ook dat we op een doodlopend spoor zitten door het oude systeemdenken en systeemvoelen. Als we willen doorreizen vanuit de oude situatie naar nieuwe avonturen en bestaansbetekenis, dan is er iets Groots en Radicaals noodzakelijk. Iets dat voor de gehele Mensheid geldt!

Letterlijk ieder Mens heeft het vermogen om een Kwantum Fysische pilaar van Kracht en Intelligentie te zijn. Om vervolgens de huidige tijdcyclus om te vormen naar een allesomvattende heropening van de Aardse natuurMens en Planeet.

Gedurende deze dag in Zwaanshoek brengt Martijn van Staveren indringende en concrete uiteenzetting van feiten, waarmee ieder Mens de eigen grotere Taak op eigen wijze kan gaan inzetten. Een warme boodschap uit een andere werkelijkheid die uitsluitend Betekenisvol in concreetheid kan zijn, als de onderste bouwstenen van creatie weer terug worden geplaatst waar ze in jeZelf behoren te zijn. Deze bouwstenen zijn krachtige frequenties die wij in onze realiteit VERTROUWEN noemen.

Kwantum Evolutie is “the Next Stage of the Masterplan” van de ontwerpers van deze realiteit. Het is het Momentum waarop een beschaving opstaat en toetreedt tot Grotere Werkelijkheden van multiplanetaire betekenis.

Deze dag wordt Kwantum wetenschap en bewustzijn/spiritualiteit samen gebracht, wat de grote betekenis hiervan laat binnenstromen in alledag.