-Buitenaards Contact is Werkelijkheid- 

Twee-daagse training
Kwantum Fysisch geleid(st)er

“Bruggen in werkelijkheden” dag 1 en 2

Training voor therapeuten en niet-therapeuten 

- Informatie geneeskunst vanuit bewustzijn -
- Afleggen van hulpverlenersrol 
-
- Perceptie van oorzaak en gevolg -
- Inzetten van je eigen bewustzijn -Datum: 2 en 9 februari 2022 (volgeboekt)
Aanvangstijd: 10.00, zaal open 9.30 uur einde 16.30
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK  Zwaanshoek


Voor wie: informatie in de tekst hieronder

Bijdrage:  € 188,- p/p voor 2 dagen, Koffie, thee en koek zijn inclusief

Je kunt je aanmelden voor deze trainingen via deze link
De eerder georganiseerde therapeuten training wordt onder deze nieuwe titel door Martijn van Staveren ingeleid. Hij geeft de informatie vanuit zichzelf, interactief en practiserend samen met de deelnemers. 

Om de taal van bezoekers uit andere werkelijkheden te begrijpen / te verstaan op welke wijze dan ook, is deze training vanuit een Kosmische logica zeer behulpzaam en inzichten aanrijkend.

Deze training is speciaal voor mensen die voelen en weten om vanuit zichZelf in deze compleet aan veranderingen onderhevig zijnde nieuwe tijd op een geheel andere wijze aan de gang te willen gaan op het terrein van bewustzijn faciliterende gezondheidszorg.
Deze training is ook bestemd voor mensen die de eerdere therapeuten training bijgewoond hebben en in willen stappen in de sessies van de op bewustzijn gebaseerde kwantumtechnieken.

Doordat de inhoud letterlijk toepasbaar is in het dagelijkse leven, is de training voorbehouden aan iedereen.

Alles draait om het Hart (de generator van Levensenergie) en de Kern van hóe je deze Levenskracht gericht (zonder sturing) in kunt zetten daar in deze werkelijkheid. Een werkelijkheid waarin de hartskracht én de Intelligentie van het lichaamsintelligentie veld door autonome en schone gedachten geharmoniseerd kunnen worden. Het wordt een stevige training, waar je aan het practiseren gaat.


Aan bod komen onder andere:

- Afleggen van de geprogrammeerde therapeuten/hulpverlenersrol
- Oorzaak en gevolg nader bekeken, percepties onder de loep
-Organische wetgeving geïnitieerd door primair bewustzijn
-Genees en herstelkunde door middel van gedachteninstructies voortkomend en gegenereerd vanuit het Hartsveld (emotionele taal)
- Het daadwerkelijk anders laten vibreren van energieveld en de doorstroom hiervan


De inzichten en bewustzijns"techniek" die je tijdens deze training ervaart, zijn direct toe te passen in elke gezondheidsdiscipline/behandel methode. Omdat Martijn vanuit zijn eigen kennis en bewustzijn de informaties doorneemt en inzet, is het mogelijk om zelf aan te geven waar extra aandacht op gezet moet worden indien nodig. Kortom, zet jezelf in!