-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-
- Levend Vibratie Bewustzijn - 3 februari 
"Vanaf één dag in een ándere taal, de Taal van Eén"- Je eigen Stiltekracht ervaren-
- Inbrengen van je Innerlijke Kennis in het Veld -
- Weinig woorden, veel overdracht in Eén -
- Multidimensionale aandacht voor de Aarde -


Datum: donderdag 3 februari 2022
Aanvangstijd: 10.00 tot 16.00, gebouw open 9.30 uur 
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek
Deze dag is toegankelijk voor iedereen
Bijdrage mag op donatiebasis wat je past
I.v.m het aantal plaatsen vragen we je jezelf aan te melden via deze linkDeze bezinningsdag ontstaat door de aanwezigheid van Mensen die beseffen dat zij zelf degene zijn die de Vredestrilling vertegenwoordigen. Het hoofd dient ruimte te gaan maken voor het Hart en dus ook voor het Hart van de andere Mensen. Ongeacht wat er gedacht wordt/werd, het moment van uitstellen en afwachten is werkelijk voorbij. We weten het allemaal. We voelen het ook allemaal en vanzelfsprekend op eigen wijze. Door middel van ieders eigen Zelfbesef en het hieruit voortstromend frequentieveld, resoneren de Menselijke aandachtsvelden het werkelijkheidsveld in.

We scheppen met elkaar in waarde en respect een ruimte voor en van bezinning en herziening in het vormaangenomen vibratieveld. Een wezenlijke persoonlijke en gezamenlijke uitademende beweging die ieders eigen Zelf trilling vertolkt. We doen dit voor onsZelf, de Aarde en alle aanwezige Sterrenreizigers die meekijken en meepraten. De taal van Eén, die vanuit het Hart gevoeld en gesproken wordt.

In verfijndheid staan we samen, met elkaar op. We gaan in stilte, elkaar ziende en ervarende in een allesomvattende Missie. Laat gaan en beweeg. Zie de Levende Aarde, het Levende Universum in JeZelf.

De dag is Open