-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-

 

In Quinta Essentia - Zwaanshoek

- Oorspronkelijke Frequentie Dag -Datum: zaterdag 10 september 2022
Aanvangstijd: 10.00, zaal open 9.30 uur einde 16.30

Adres: Spieringweg 913, 2136 LK  Zwaanshoek


Let op: carpool zoveel mogelijk zodat het
pakeertechnisch behapbaar is, dank je wel


Geluidsopnames maken is niet mogelijk
en mobiele telefoons meenemen in de ruimte is niet toegestaan

 


Voor wie: Voor iedereen die deze dag wil bijwonen
(informatie in de tekst hieronder)

Bijdrage:  € 55,- p/p, Koffie, thee en koek zijn aanwezig

Je kunt je aanmelden voor deze dag via deze link
Deze dag verdiepen we ons in de huidige Aardse Menselijke ervaring. We zijn hier als Mens van vlees en bloed. Naast onze persoonlijkheid en Aardse lichaam zijn we ook Oorspronkelijke Wezens met een eigen Lichaam. Dit lichaam is een uiting (expressie) van Oorspronkelijk Bewustzijn. (Koninkrijk Lichaam).


We leggen interactief het pad af, hóe het één en ander in elkaar zit. We brengen inzicht in Oorspronkelijke Werkelijkheid, opgerichte werkelijkheid en Matrix.


Wie ben je? Welke Wezenlijke delen kun je van jeZelf herkennen? Hoe zit het met de samenvoeging van Oorspronkelijk delen in het Aardse Menselijke lichaam? En als je sterft, wat gebeurt er dan eigenlijk? Wat zijn er aan aanwezige mogelijkheden? En andersom, wat is geboren worden dan?


Martijn gaat deze situaties bespreken, zodat er ruimte en inzicht in het Veld kan ontstaan om deze informaties te kunnen laten landen via ieder Zelf. Hij deelt vanuit zijn eigen kennis en ervaringen, waar ook vragen over gesteld kunnen worden.


Er worden deze dag waar "nodig"  frequentie-uitbreidende stiltemomenten gehouden. Laat de woorden ruimte geven aan de frequenties. 


Het uitgangspunt van deze samenkomst is, dat je door de inzichten je eigen "sleutels" herkent en hiermee stevig(er) in je eigen bestaan aanwezig zult zijn. Hoe dit toe te passen is en uitwerking heeft, is aan jeZelf te besluiten.

We kijken uit naar deze dag in het prachtige gebouw van Quinta Essentia in Zwaanshoek.


Je kunt je aanmelden voor deze dag boven dit groene tekstvak.