-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-


4-delige Lezingserie:  

-Buitenaards Contact- 
is Werkelijkheid 2023-2024

"Buitenaardse aanwezigheid is Werkelijkheid" 


Deel 2: Het huidige Aardse mechanisme, wie ben ik (wel & niet)?

Datum: maandagavond 22 januari 2024
Locatie: Royal Theater, Hamstraat 7A, 6041 HA Roermond  
Aanvangstijd: 19.30 tot 22.30, inloop 19.00 uur
Bijdrage: € 20,-   
- je kunt je aanmelden via deze link -
Deel 2: Het huidige Aardse mechanisme, wie ben ik (wel & niet)?


Tijdens deze lezing gaat Martijn persoonlijk in op verschillende onderwerpen zoals de vergeten Aardse voorhistorische situatie, de religies op Aarde en waar deze mee verbonden zijn, buitenaardse beschavingen zoals de Annunaki en de zienswijze van welwillende buitenaardse menselijke rassen, zoals de Umbraha, de Zaviriaanse en de Sin-Shani beschavingen.

Gedurende  jaren heeft Martijn gesprekken gevoerd met deze mensen uit andere werelden (universumhologrammen) en hij deelt de inhoud van deze ontmoetingen door gefragmenteerd doch zeer gericht de essentie aan te raken. Dit is Martijn ook uitdrukkelijk geïnspireerd, dit juist nú te doen in déze tijd. Martijn zal ook ingaan op de veel gestelde vraag waarom ze niet gewoon openlijk en publiekelijk landen in hun bijzondere voertuigen. De veelgehoorde reden dat wij eerst nog veel te leren hebben is daarbij ondergeschikt aan de werkelijke redenen. De eenvoud van het fundament van werkelijkheid, is de kracht om een nieuw script met elkaar te ontwerpen.

De doelstelling van deze lezing is om inzichten te krijgen in de menselijke werking van de opbouw van perceptie van realiteit én het daarbij openen van andere visies ter activatie van ons emotionele scheppingsbewustzijn. Wat voelt de Aardse Mens zodra zij gevoelens gaat ervaren welke het neurologische systeem nog niet eerder een betekenis kon geven?


Titel: "Buitenaards contact is werkelijkheid"
Deel 2: Het huidige Aardse mechanisme, wie ben ik (niet)?