-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-


Studie en toepasdag  in Zwaanshoek, titel: "Praktiserend Kwantum Fysisch Bewustzijn".

na aanleiding van educatiedagen deel 1 en 2


Datum: Zondag 10 oktober 2021 (volgeboekt)
Aanvangstijd: 10.00 tot 16.30, zaal open 9.30 uur 
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek
Aanmelden kan via deze link

Bijdrage: € 30,- p/p, Koffie, thee en koek zijn included

Voor wie: toegankelijk voor iedereen, ook meerdere keren mogelijk


Waar gaat het nu werkelijk om? Hoewel veel mensen heel erg hun best doen om met eigen bewustzijn een zet te geven in de eigen werkelijkheid, lijkt het hier en daar soms een beetje te stranden in de wijze HOE je jezelf aan de gang zet...

Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de educatieve series ingaan op wat we hebben doorgenomen en beoefend tijdens deze dagen.
 De huidige en aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een andere wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via Crowd Power uitzendingen of op andere wijze. 

Deze dag gaan we samenvatten, naspraak houden en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt in het werken vanuit je eigen creatiekracht en waar loop je wellicht tegenaan? Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als Mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronenDaarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn. Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie als Schepperwezen, kun je loskomen van het oude paradigma. 

Centraal staat dat de Mens haar eigen vermogen gaat beseffen, om meer geluk, vreugde en innerlijke vrijheid te ervaren. We onderzoeken thema's, waarbij we door de barrières heen gaan welke we veelvuldig vanuit oude spiritualiteit en new age hebben geleerd. Het is nu de tijd om vrij te komen van het oude paradigma . Terugkeren in je eigen bewustzijn, vanuit je eigen kracht en autoriteit in het NU zijn.
 Kortom; een dag voor gezamenlijke inspiratie!Het wordt een bijzonder samenzijn, waarin jouw eigen Kracht centraal staat.