-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-

Nieuwe pagina

Twee-daags Seminar in het teken van:
"Bewustzijnsverruiming, geleid door Inzicht, Creatie en Manifestatie"
- Actuele gebeurtenissen tonen de noodzakelijkheid -
- Interactie met jeZelf en andere intelligenties -


Datum: 10 november 2021 en 17 november 2021 (volgeboekt)
Aanvangstijd: 10.00 tot 16.30, zaal open 9.30 uur 
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek
Voor wie: Toegankelijk voor iedereen, iedereen is welkom

Bijdrage:  € 99,- p/p voor 2 dagen, Koffie, thee en koek zijn inclusiefMartijn van Staveren: Rechtstreeks contact krijgen en onderhouden met intelligente beschavingen, anders dan de Aardse Mens, is sterk afhankelijk van onze wil om buiten de aangeleerde kaders te durven navigeren. En dit rechtstreekse contact is onherroepelijk onderweg, wat de directe aanleiding is van de mondiale noodtoestand. (!)

Hoewel de complottheorieën welig tieren, is het verbinden van ons Koninklijke BewustZijn met dit grootse onderwerp een opdracht voor ons allemaal. Er zijn krachten die dit niet appreciëren, zij willen de algehele leiding behouden (die ze niet hebben) in het openen van dit wereldonderwerp. Deze krachten zullen gaan aanvaarden dat Wij er Zijn."


Meer informatie


----------------------------------------Zelf-Bekrachtiging Seminar 18-11:
"Hartsintelligentie in het Kwantum-Denken"

- Actuele gebeurtenissen tonen de noodzakelijkheid -
- Interactie met jeZelf en andere intelligenties -


Datum: 18 november 2021
Aanvangstijd: 10.00 tot 16.00, gebouw open 9.30 uur 
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek
Voor wie: aansluitend op educatieseries!

Bijdrage:  € 29,- p/p, Koffie, thee en koek zijn inclusiefMartijn van Staveren: We gaan tijdens deze sessies direct aan de slag met hetgeen we in de voorrondes (educatiesdagen) doorgenomen hebben. Er zal geen inleiding zijn wat informatie betreft, wie en wat is God, de Kracht, wat is deze werkelijkheid, hoe verhoudt onze huidige werkelijkheid zich tot onszelf en welke belangen en intelligenties draaien mee op het Menselijke bewustzijn. Hoe komt het dat het Buitenaardse en Multidimensionale fenomeen zich voordoet zoals het lijkt te zijn en wat is de connectie tussen deze fenomenen en de Mensheid?"  

Goed, hier gaan we het dus niet over hebben, want dat wordt tijdens de educatiedagen besproken en gepractiseerd (voorrondes). We gaan zoals ik al meegaf direct aan de slag. Het is tijd Mensen. De sleutel tussen werkelijk direct en Open Contact met Buitenaardse Beschavingen staat in het volledige teken van aandacht en gedurende deze dag gaan we direct ZIJN wie we ZIJN, ieder voor zichzelf en ieder verbonden met de grote Universele Levenskracht in zichZelf en met het geheel. Attentie, dit zijn geen spirituele aangelegenheden, het zijn kwantumwetgevingen die via het eigen bewustzijn tot ontwaken worden gebracht. Aanpakken en uitpakken dus! "


Aanmelden kan via deze link


----------------------------------------


Zelf-Bekrachtiging Seminar 18-11:
"Hartsintelligentie in het Kwantum-Denken"
- Actuele gebeurtenissen tonen de noodzakelijkheid -
- Interactie met jeZelf en andere intelligenties 
-

Datum: 18 november 2021
Aanvangstijd: 10.00, zaal open 9.30 uur einde 16.00
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK  Zwaanshoek
meer lezen kan via deze link