-Buitenaards Contact is Werkelijkheid- 

"Ambassy & Mandate" op 25-01:

Levensbeschouwelijke meeting
- Collectieve koerswijzigingen noodzakelijk -
- Interactie met andere intelligenties 
-

- Opstart en mogelijke herhaaldag voor TaskForce settings NL
- Dag is toegankelijk voor iedereen -

Datum: 25 januari 2022
Aanvangstijd: 10.00, zaal open 9.30 uur einde 16.30
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK  Zwaanshoek


Voor wie: Toegankelijk voor iedereen, iedereen is welkom

Bijdrage:  € 49,- p/p, Koffie, thee en koek zijn inclusief

Je aanmelden voor deze dag kan via deze link


* Er worden geen opnames gemaakt tijdens dit seminar, er is geen mogelijkheid hiertoe.
* Het is niet mogelijk om je smartphone, tablet of andere apparatuur mee te nemen naar deze locatie.
* Aanwezigheid van dit apparatuur zal leiden tot het beëindigen van deelname aan deze dag.
* Toegankelijkheid is verbonden aan analoge deelname als Mens, centraal staat een hartelijke verbondenheid en verdieping met elkaar.

Deze berichtgeving vindt plaats om digitale interactie met neurale netwerken uit te sluiten en menselijke interactie te bevorderen.
Aansluitend op de inhoud van de TaskForce-1 dag starten we met het onderwerp Ambassade & Volmacht, ten aanzien van het Buitenaardse Contact Thema. De tekst hieronder is van deel 1 en kan bezien worden als een koppelmoment naar de inhoud van de TaskForce-2 dag.

Thema: Uitbouwen van werkgroepen om bewustzijn te laten stromen in het kwantum reactieveld. Gezamenlijk en onderwerp gerelateerd en direct voortkomend uit Menselijk & Vrij Bewustzijn.


Wie zich verdiept heeft in de eigen Innerlijke Harts Intelligentie zal er niet vreemd van opkijken dat de Mensheid zich op dit moment in een versnelde beweging voortbeweegt naar een sterkere en krachtigere Mind georiënteerde         samenleving. Dit ter voorkoming van de openbaring wie de Mens in essentie is én waar de Mensheid een sterk onderdeel van is in een veel grotere Kosmische Intelligentieschijf. Het lijkt er nu sterk op dat we een samenleving zien ontstaan die ten dienste komt te staan van:

- Fysische wetenschappen
- Wetenschappelijke wetmatigheden die natuurkunde uit de oude periode als religie zal willen hanteren
- Het overeind houden van volg en gehoorzaamheid modellen ter verrijking van een selecte groep mensen
- Kiesbare vrijheid onder de vlag van chantage en bonussen die je kunt gaan ontvangen


Wat is er aan de hand en wat gaan we er nu aan doen vanuit wie wij ZIJN?
Deze krachtige bijeenkomsten starten we juist nu, op een moment waarop alles wordt gedaan bewuste mensen het Oorspronkelijke Bewustzijn "even vooruit te schuiven en toe te passen wanneer het wél weer kan en mag".

Er voltrekken zich zeer grote gebeurtenissen op "onze" Planeet Aarde, waarbij we zonder schroom, nonsens en spirituele prietpraat aan de slag moeten gaan. Geven we de macht geheel uit handen, of vloeien we de handen met elkaar in één? Deze opzet van dagen is direct verbonden aan het binnen laten stromen van Kosmische Kennis, Kosmische Wetenschap en verbroedering met elkaar en andere krachtige Liefdevolle intelligenties. Sessies voor krachtige mensen die weten en voelen wat er zich moet ontpoppen en die vanuit Zelf-kracht met andere intelligenties willen coöpereren. 


Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden via de bovenstaande aanmeldlink.
Deze dag is voor iedereen toegankelijk, of je nu voor "de eerste keer" aanwezig bent bij een TaskForce-2 of al een keer eerder aanwezig bent geweest. Het is mogelijk je dieper in te lezen in de materie door jezelf nogmaals aan te melden.