-Buitenaards Contact is Werkelijkheid- 

Kwantum Fysisch geleid(st)er dag 3 en 4

- Training Aandachtskracht -


In aansluiting op de trainingen van dag 1 en 2
zijn deze dagen bij te wonen

- Scheppende Kracht -
- Aandacht kracht uitvergroot
 -
- Hoe aandacht bewust inzetten -
- Inzetten en toepassen van je eigen bewustzijn -Datum: donderdag 7 en 14 juli 2022 (volgeboekt)
Aanvangstijd: 10.00, zaal open 9.30 uur einde 16.30
Adres: Spieringweg 913, 2136 LK  ZwaanshoekLet op: carpool zoveel mogelijk zodat het
pakeertechnisch behapbaar is, dank je wel


 


Voor wie: informatie in de tekst hieronder

Bijdrage:  € 188,- p/p voor 2 dagen, Koffie, thee en koek zijn inclusief

Je kunt je aanmelden voor deze trainingen via deze link
Deze 2-daagse training komt voort uit de trainingsdagen "Kwantum Fysisch geleid(st)er (voorheen de niet-therapeutendagen) en kunnen gezien worden als directe voorloper op de studies die komen gaan met betrekking tot de  zeer grote onderwerpen:


- Contact met je Innerlijke Zelf, de échte Weg naar binnen toe van de Oorspronkelijke Mens

- Scheppen vanuit de Oorsprong

- The Human Body Field; Het Mensenlijke Energie en uitbreidingsVeld. (The puzzle of the original DeSigners)

- Remote Viewing, Remote Tracking en Remote Sensing 

- Direct collectief contact met andere Kosmische IntelligentiesOmdat bovengenoemde punten een uiterste zorgvuldige en precieze benadering nodig hebben zullen we alles in het werk stellen om professioneel en to-the-point met elkaar de aanvliegroutes uiteen te zetten.

We moeten ons bewustzijn zijn dat dit (bovengenoemde punten) exact de frequenties zijn, waar bepaalde krachten niet willen dat ons bewustzijn in landt. En dan gaat het hier over Vrij en eigen Innerlijk bewustzijn. Vrij dus van kaders en aangeleerde patronen. Vrij van de dwang om angst en liefde te moeten ervaren om te compenseren.


De krachten die ingezet worden door middel van eigen Aandacht hebben de grootst mogelijke aandacht nodig. Laat de Bron in jeZelf zijn, jijZelf dus en maak je eigen bewuste keuzes.


Aandacht - Compassie - Delen
------------------------------------------

Onderstaande tekst is de tekst ter herinnering, waar dag 1+2 over gaan. Mocht je deze nog niet hebben bijgewoond, houd dan de activiteiten agenda in de gaten voor deze trainingen.


Tekst dag 1+2:
De eerder georganiseerde therapeuten training wordt onder deze nieuwe titel door Martijn van Staveren ingeleid. Hij geeft de informatie vanuit zichzelf, interactief en practiserend samen met de deelnemers. 

Om de taal van bezoekers uit andere werkelijkheden te begrijpen / te verstaan op welke wijze dan ook, is deze training vanuit een Kosmische logica zeer behulpzaam en inzichten aanrijkend.

Deze training is speciaal voor mensen die voelen en weten om vanuit zichZelf in deze compleet aan veranderingen onderhevig zijnde nieuwe tijd op een geheel andere wijze aan de gang te willen gaan op het terrein van bewustzijn faciliterende gezondheidszorg.
Deze training is ook bestemd voor mensen die de eerdere therapeuten training bijgewoond hebben en in willen stappen in de sessies van de op bewustzijn gebaseerde kwantumtechnieken.

Doordat de inhoud letterlijk toepasbaar is in het dagelijkse leven, is de training voorbehouden aan iedereen.

Alles draait om het Hart (de generator van Levensenergie) en de Kern van hóe je deze Levenskracht gericht (zonder sturing) in kunt zetten daar in deze werkelijkheid. Een werkelijkheid waarin de hartskracht én de Intelligentie van het lichaamsintelligentie veld door autonome en schone gedachten geharmoniseerd kunnen worden. Het wordt een stevige training, waar je aan het practiseren gaat.


Aan bod komen onder andere:

- Afleggen van de geprogrammeerde therapeuten/hulpverlenersrol
- Oorzaak en gevolg nader bekeken, percepties onder de loep
-Organische wetgeving geïnitieerd door primair bewustzijn
-Genees en herstelkunde door middel van gedachteninstructies voortkomend en gegenereerd vanuit het Hartsveld (emotionele taal)
- Het daadwerkelijk anders laten vibreren van energieveld en de doorstroom hiervan


De inzichten en bewustzijns"techniek" die je tijdens deze training ervaart, zijn direct toe te passen in elke gezondheidsdiscipline/behandel methode. Omdat Martijn vanuit zijn eigen kennis en bewustzijn de informaties doorneemt en inzet, is het mogelijk om zelf aan te geven waar extra aandacht op gezet moet worden indien nodig. Kortom, zet jezelf in!