-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-
  

 

- Zelfbekrachtiging -

"de basis van bewustwordingsprocessen" 


Datum: zondag 12 februari 2023 
Aanvangstijd: 10.00, einde 16.30
zaal open vanaf 09.30
Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek


de auto kun je op aanwijzing parkeren op eigen terrein


Deze dag is toegankelijk voor iedereen.

Bijdrage:  € 55,- p/p, Koffie, thee en aanwezige koek

vol is vol er kan geen stoel bijgezet worden

Je kunt je aanmelden voor deze dag via deze link
We organiseren deze dag speciaal om Zelf-Bewustzijnsbekrachtigingen, zoals ook weergegeven in de CrowdPower uitzendingen, in beeld en onder de aandacht te brengen.

Veel begrijpen en weten kan tot gevolg hebben dat je jezelf minder goed kunt ervaren, voelen of verder bij jeZelf vandaan reist. Tenminste, als de basis eronder (autonoom bewustzijn) buiten beeld zou kunnen raken..

In ons Aardse bestaan, voelend dat het om veel grotere aspecten van het Leven gaat dan alleen het Aardse bestaan, ervaren we barrières en afremmingen. Deze kunnen een sta-in-de-weg zijn of lijken en dienen hierom  bezocht te worden door jou!

Martijn neemt deze dag in Zwaanshoek het organische Kernveld van aanwezig-zijn door. Zeg maar, het "startpunt" van Bewustzijn.


We gaan hierbij met elkaar door middel van rust, aandacht en Zelfaanzet aan de gang. Als we een kijkje in ons eigen bestaan nemen, zien we dat er zaken zijn die andere mensen niet kunnen oplossen voor ons. In dat licht bekeken moeten we zelf de aanzet geven en dat vermogen is potentieel aanwezig in ieder Mens.

Door hier samen mee bezig te zijn, met gelijkgestemden in een grote bandbreedte, kunnen we als Mensen de mogelijkheden met elkaar aanzetten en ook naar elkaar toe aanzetten.

Het kan, het is!
Dus: even pauzeren - kantelen - in Jezelf - ervaren - aan - open - uitzenden

Ieder is van harte welkom.