Boek me

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

BOEK ME ALS SPREKER OF HOST EEN EVENT op jouw locatie

Wil je me graag boeken als spreker of zelf een educatie of lezingserie hosten? Bekijk hier de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met me op.

BOEK ME

Wil je graag een lezing- of educatieserie op jouw eigen locatie organiseren of voor een eigen groep? Of wil je me uitnodigen als spreker voor jouw workshop, event, symposium of seminar? neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

Contactformulier

ONDERWERPEN

 Buitenaards Contact

Van kinds af aan sta ik in contact met buitenaardse rassen, afkomstig van andere planeten en dimensionale bewustzijnswerelden.

Buitenaardse Ontvoering

Ik raakte als kind betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen.

 Mind Control

De Mensheid staat onder een voortdurende surveillance van buitenaardse, interdimensionale beschavingen. Enkele daarvan hebben volledig grip op de Aardse ontwikkelingen en houden de Mensheid in een psychische gijzeling.

Planetaire Bezoeken

Goedgezinde beschavingen begeleiden de Aardse ontwikkelingen om de Mensheid te ondersteunen naar haar volgende bewustzijnsverruiming.

Onze sleutelrol

De mens beschikt over een (vergeten) vermogen. Het is juist dít vermogen dat de zelfzuchtige buitenaardsen bij ons inactief willen houden.

Oorspronkelijke Vermogens

Het is uitermate noodzakelijk en belangrijk dat de Mensheid weer gebruik gaat maken van haar eigen menselijke potentieel, waarmee zij terug kan keren in haar oorspronkelijke vermogens.