Crowd Power - deel 16 | Psychische gezondheid

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Crowd Power - deel 16 | Psychische gezondheid

door Martijn      01-Jul-2016

(Earth Matters) Het thema van deze Crowd Power is psychische gezondheid. Arjan Bos en Martijn van Staveren zullen vragen van kijkers belichten over o.a. depressie, bipolair, ADHD, ADD, autisme, borderline, verslaving, angststoornissen etc.

Daarnaast is er nieuws waar je blij van wordt, zijn er bekrachtigingen en live muziek met gitaar en zang die deze keer wordt verzorgd door Reggie Riverbear (!)
riverbearmedicine.com.

Wil je het internet tv-programma Crowd Power ondersteunen met je aanwezigheid en er ook, op een andere manier dan via het scherm, iets van meekrijgen wat we daar neerzetten? Je bent van harte welkom om een opname bij te wonen. Crowd Power wordt opgenomen vanuit de Youniversal Studio in de Biotoop in Haren (Gr). De ontvangst is tussen 20.15 en 20.45 uur. Meld je aan via deze link op de website van Orongo.


De laatste Crowd Power voor de zomerstop is op 14 juli en heeft als thema fysieke gezondheid.

Klik op de video hier beneden op de aangegeven tijd en de live uitzending is bij te wonen. Als je mee wilt doen aan de chat kun je deze link volgen naar de uitzending op YouTube. De vragen die daar gesteld worden kunnen ook in de live uitzending behandeld worden.