Crowd Power - deel 6

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Crowd Power - deel 6

door Martijn      26-Nov-2015

(Earth Matters TV) Dit is de eerste keer dat er vanuit de nieuwe grotere studio - waar we net intern naar toe zijn verhuisd - wordt uitgezonden en ook de eerste keer dat er publiek bij de uitzending is. Een unieke gebeurtenis dus, mis het niet!

In deze live uitzending bespreken Arjan en Martijn vooral vragen die binnen zijn gekomen. Met onderwerpen als sexualiteit, de ziel, de dood, de aanslagen in Parijs, dubbele zon, wat de betekenis is van kunstmatige intelligentie binnen de Magrav van Keshe en nog veel meer.

In dit live-programma gaan we gezamenlijk met de kracht van ons oorspronkelijk potentieel als mens aan het werk. Als mensen zijn we met elkaar en onze oorsprong verbonden en dat aspect willen we activeren. Kijkers kunnen thema's aandragen waarmee we gaan werken. Met bepaalde oefeningen kunnen we - vanuit respect - invloed uitoefenen op zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Dit gaan we in de uitzending met elkaar bekrachtigen.

Presentatie: Arjan Bos en Martijn van Staveren
Datum: vrijdag 27 november 2015