Earth Matters TV - Buitenaardse Perspectieven

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Earth Matters TV - Buitenaardse Perspectieven

door Martijn      17-Apr-2015

(Earth Matters | Arjan Bos) Overal ter wereld zijn er mensen die spreken over hun ervaringen met buitenaardse wezens. Bij Earth Matters hebben we in de afgelopen jaren genoten van vele intrigerende verhalen hierover. Iedereen die vanuit eigen ervaring over dit onderwerp spreekt, licht met zijn persoonlijke ervaring een stukje van de sluier voor ons op.

Sinds september 2014 is er in Nederland, in de persoon van Martijn van Staveren, een vrijspreker opgestaan die een boekje open doet over zijn ervaringen met buitenaardse wezens. Sinds zijn geboorte - die hij zich bewust herinnert - staat hij in contact met wezens van allerlei beschavingen uit het universum. Hij begeeft zich in paralelle werelden, komt naar eigen zeggen 518.072 jaar uit de toekomst en heeft ook op vele plekken in het universum een kijkje mogen nemen.

Een galatisch perspectief op het leven op aarde en het tijdsgewricht waar we nu in zitten plaatst hij door te vertellen over zijn vele ervaringen, gevoelsmatig heel dichtbij. Onderwerpen die onder andere door hem belicht worden zijn:

* de agenda's van een keur aan buitenaardsen in perspectief tot onze ontwikkeling op aarde
* hoe en waarom er een sluier over ons bewustzijn is gelegd die maakt dat we feitelijk in een matrix leven en hoe we daar los van kunnen komen
* wat ons potentieel als mensheid is
* hoe we de hulpbronnen van de aarde energetisch terug kunnen claimen
* wat tijdreizen is
* waarom wij degenen zijn waarop gewacht is en hoe we onze taak kunnen volbrengen
* en nog veel meer

Bij Earth Matters zijn we dan ook heel blij dat hij gister naar onze nieuwe studio kwam voor een video-interview. Ja, je leest het goed: eindelijk is onze studio operationeel! Daar komt binnenkort meer informatie over. We zijn in voorbereiding voor meer interviews en programma's dus hou het goed in de gaten.