Earth Matters TV - intro

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Earth Matters TV - intro

door Martijn      15-Apr-2015

(Earth Matters) Eindelijk is het zover: Earth Matters TV is een feit! Nu de studio operationeel is, zijn Arjan Bos en Martijn van Staveren de eersten die structureel vier thema gerelateerde programma's met elkaar gaan presenteren.

Buitenaards Contact
Als vrijspreker deelt Martijn over zijn vele ontmoetingen met een keur aan buitenaardse mensen. Met hem bekijken we het recente nieuws over ufo's en buitenaardsen. Ook kijkers kunnen ervaringen delen in de uitzending. Alles is bespreekbaar. Zowel de meer positieve als de meer negatieve - van euforisch tot traumatisch en alles daar tussenin - ervaringen en verhalen zijn welkom.

Van de aardbeving in Japan tot groene lichtverschijnselen in de wolken bij Groningen; van de Matrix tot het menselijk potentieel en hoe we dat met elkaar kunnen aanboren; van hoe de programma's in elkaar zitten tot de intentie waarmee het wordt gemaakt; en vooral wat jij, de kijker, daarin kunt betekenen. Ook stellen Arjan en Martijn zichzelf voor en vertelt Arjan over het ontstaan van Earth Matters. Dat en nog veel meer is te zien in deze introductie-aflevering.

Crowd Power
In dit live-programma gaan we met de kracht van de menigte aan het werk. Als mensen zijn we met elkaar verbonden en dat aspect willen we activeren. Kijkers kunnen thema's aandragen waarmee we gaan werken. Met bepaalde oefeningen kunnen we - vanuit respect - invloed uitoefenen op zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Dit gaan we in de uitzending met elkaar bekrachtigen.

Heilige Huisjes
We zien nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit. Nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd. In Heilige Huisjes nemen we met een open houding een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncanatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar Heilige Huisjes en unplug the Matrix!

Fringe Weather Report
Het weer wordt extremer. Steeds vaker zien we grote hoeveelheden vliegtuigstrepen in de lucht en vinden er bijzondere natuurfenomenen plaats. In de uitzending kunnen kijkers hun beelden delen en er iets over vertellen. Ook worden er actuele en historische weer anomaliën uit het nieuws belicht.