Lilian Ferru in gesprek met Martijn (2)

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Lilian Ferru in gesprek met Martijn (2)

01-Apr-2015

Een nieuw interview afgenomen door Lilian Feru, waarin zij in gesprek gaat met Martijn Van Staveren. In dit interview: wordt het thema "angst, opgeroepen door de lezingen?" en het thema "bekrachtiging en creatie" besproken. Hoe komt het dat ieder mens een andere trigger ervaart in zichzelf, wat vertelt deze trigger in jou? Dit en nog veel meer in een exclusief interview voor www.degoednieuwskrant.nl. Deel 1 van het interview kun je ook bekijken via deze link.

Tekst van Lilian Feru geplaatst bij het filmpje op youtube:
Deel 2. Na het eerste schokkende interview gaat Lilian Ferru het gesprek weer aan met Martijn van Staveren. Waar is Martijn mee bezig? Hoe komt het dat zoveel mensen zich aangesproken voelen door zijn verhaal?

Waar de een stuiterend van angst de lezing verlaat, wordt de ander geïnspireerd. Wat is angst en wat zit er onder? Hoe zit het met goed en kwaad en non-dualiteit en wat is de agenda van de tegenwerkende krachten? Wat kunnen wij als mensen zelf doen om te ontwaken? Ben je ontwaakt als je alle angst bent ontstegen?

Is Martijn gehypnotiseerd en waar is God in zijn universum? Dit en nog veel komt aan bod in dit vervolg. Met fragmenten van interviews (op een festival), vragen van een vaste bezoeker en fragmenten van Jan van Delden, Johan Oldenkamp en Peter den Haring. 

Wil je ook deel 1 bekijken van het interview, waaraan gerefereerd wordt, klik dan hier.

Bron: de Goednieuwskrant