Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

4, 5, 18 en 19 juni Zwaanshoek worden verplaatst!

Tags: Events

4, 5, 18 en 19 juni Zwaanshoek worden verplaatst!
Beste ontvanger,
Je leest dit bericht omdat je je wellicht hebt aangemeld voor de dag “Buitenaards Contact, Innerlijk Bewustzijn & TaskForces" op 4 of 5 juni in Zwaanshoek, of de dag "Earth Ambassadors: Gaia Natuur bekrachtigingsdag" op 18 of 19 juni in Zwaanshoek. Na rustig en diep invoelen is besloten om deze dagen te verplaatsen naar andere data.

De reden is dat de groepssetting intact dient te blijven en zoals het er nu naar uit ziet zou deze in 3-en gedeeld moeten worden om te moeten kunnen voldoen aan de landelijke richtlijnen “hoe om te gaan met de COVID-19 situatie”. Ook voor de beheerders van locaties en ruimtes is het belangrijk dat deze richtlijnen worden nageleefd, omdat zij vanzelfsprekend aangesproken worden als deze richtlijnen niet worden gehandhaafd.

Deze dagen gaan dus zeker door op andere data! Zodra er een andere datum voorhanden is, ontvang je hierover een nieuw bericht. Om administratieve redenen en omdat er al kosten zijn gemaakt nemen we graag je aanmelding mee naar die andere datum. Deze dagen worden dus niet geannuleerd, maar verplaatst. Je bent dan ook al bij voorbaat van harte welkom op die andere datum met hetzelfde dagthema.

We informeren je tijdig over de nieuwe datum, waarvoor jij je hebt aangemeld.

Hartelijke groet,
Secretariaat MartijnvanStaveren.NL
namens Martijn