Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

4-daags seminar in Havelte "Stralend van Binnen naar Buiten"

Tags: Events

4-daags seminar in Havelte "Stralend van Binnen naar Buiten"
Van 14 tot en met 17 oktober wordt er een 4-daagse seminar georganiseerd in Havelte. Deze 4 dagen staan centraal het vermogen van de Mens, hoe deze vermogens beperkt worden en aangesproken kunnen worden. We leggen verbinding met onszelf om het grotere potentieel van de Mens in beweging te laten komen en komen hierbij ook de station voorbij waar blokkades en beperkingen liggen opgeslagen. Omdat het lichaam geestelijk welzijn beïnvloedt en hiermee een soort opslagmedium is van pijn, verdriet en mogelijk trauma;s gaan we deze 4-daagse samen inzetten om het Aarde organische veld in onszelf te laten voelen en te ontvouwen.

Tijden van therapeutische settings zijn voorbij, waar we naar op weg zijn is zelfbeschikking en samen creatie. Helder en concreet vormloos aan de "slag". Wil je en voel je dat je hierbij wilt zijn, dan kun je je hiervoor aanmelden via deze link.

De initiatiefnemers zijn Anja Gijsbers, Jan-Willem Nierop en Martijn van Staveren. Een introductie vind je ook in de aankondiging via deze link.