Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Blijvend actueel: Bericht over 4, 5, 18 en 19 juni 2020 "gepauzeerde"themadagen

Tags: Nieuwsflits / Secretariaat

Blijvend actueel: Bericht over 4, 5, 18 en 19 juni 2020 "gepauzeerde"themadagen
Op 4 en 5 juni j.l. stonden gepland 2 themadagen "Buitenaards Contact, Innerlijk Bewustzijn en TaskForces; in Zwaanshoek"  en op 18 en 19 juni stonden gepland 2 themadagen "Earth Ambassadors: Gaia Natuur bekrachtigingsdag: in Zwaanshoek". Al deze 4 themadagen werden door ons vanwege de Overheidsregels (ze noemen dit "maat"regelen) geannuleerd en staan in de wachtrij om opnieuw te worden geagendeerd. Ze gaan dus wel door!

Wat is de huidige stand van zaken?

We zijn nu plusminus 5 maanden verder:

Door de beperkende mogelijkheden van samenkomsten hebben verhuurders van locaties de plicht 1,5 meter afstand te bewaken tussen personen. Dit doen zij begrijpelijkerwijs omdat ze niet zitten te wachten op allerlei boetes of andere vervelende gevolgen. Hiervoor ons begrip.

De genoemde dagen gaan zeker doorgang vinden, zodra er locaties en data beschikbaar zijn waar deze themadagen gehouden kunnen worden en de verplichte 1,5 meter ruimte tussen mensen gegarandeerd is. Hoe lastig ook, we moeten ook zorg dragen dat er geen malversaties plaats gaan vinden die negatieve uitwerkingen zouden kunnen hebben op het gezamenlijke werk dat we verrichten.

Mocht jij een deelnemer zijn, dan ontvang je van ons (het Secretariaat) hierover een persoonlijke bericht via de email. Martijn wil graag de groepssetting houden op het aantal deelnemers zoals aangemeld en hierdoor hebben we een grotere ruimte nodig. Of uiteraard het terugdraaien van de 1,5 meter "maat"regel opgelegd door de regering van de Staat der Nederlanden.

We hopen op je geduld en medeschepperschap en dat we er samen een paar krachtige dagen van gaan maken. Medeschepperschap om rust, vertrouwen, borging en bewaking te handhaven. Samen met elkaar. Wordt vervolgd!


Update: we ontvingen veel persoonlijke reacties dat het zo waardevol is de rust en het vertrouwen te borgen met elkaar. Ook het inzicht en voelen dat de oorspronkelijke setting van de groep gehouden wordt zoals vanaf de start van deze waardevolle dagen is ingezet. Dank hiervoor.

Hartelijke groet,
Het Secretariaat