Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Bericht over 4, 5, 18 en 19 juni 2020 themadagen

Tags: Events / Nieuwsflits

Bericht over 4, 5, 18 en 19 juni 2020 themadagen
Op 4 en 5 juni j.l. stonden gepland 2 themadagen "Buitenaards Contact, Innerlijk Bewustzijn en TaskForces; in Zwaanshoek"  en op 18 en 19 juni stonden gepland 2 themadagen "Earth Ambassadors: Gaia Natuur bekrachtigingsdag: in Zwaanshoek". Al deze 4 themadagen werden door ons vanwege de Overheidsregels geannuleerd en staan in de wachtrij om opnieuw te worden geagendeerd.

Wat is de huidige stand van zaken?

Door de regels van het RIVM hebben verhuurders van locaties de plicht 1,5 meter afstand te bewaken tussen personen. Dit doen zijn begrijpelijkerwijs omdat ze niet zitten te wachten op allerlei boeten of andere vervelende gevolgen. Hiervoor ons begrip.

De genoemde dagen gaan zeker doorgang vinden, zodra er locaties en data beschikbaar zijn waar deze themadagen gehouden kunnen worden. Mocht jij een deelnemer zijn, dan ontvang je van ons (het Secretariaat) hierover een persoonlijke bericht via de email. Martijn wil graag de groepssetting houden op het aantal deelnemers zoals aangemeld en hierdoor hebben we een grotere ruimte nodig. Of uiteraard het terugdraaien van de 1,5 meter regel opgelegd door het RIVM.

We hopen op je geduld en medeschepperschap en dat we er samen een paar krachtige dagen van gaan maken. Wordt vervolgd!

Hartelijke groet,
Het Secretariaat