Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Communicatie voortaan via Secretariaat

Tags: Events / Nieuwsflits

Communicatie voortaan via Secretariaat
Graag informeren we je dat vanaf vandaag (3 juni 2020) het Secretariaat “opgericht” is om communicatie uit handen te nemen van Martijn. Dit houdt in dat alle emailadressen zijn komen te vervallen. Voortaan is het uitsluitend mogelijk om vragen of mededelingen te verrichten via dit Secretariaat.

Hieronder vallen uitsluitend:
Vragen van organisatorische aard en/of met betrekking tot aangemelde activiteiten.
Voor al het andere is het Secretariaat niet beschikbaar.

Consulten en persoonlijke sessies:

Martijn heeft ten aanzien van de vernieuwde koers besloten geen persoonlijke sessies meer te geven. Hiervoor in de plaats komen sessies met kleine groepjes van 8 personen. Deze vinden in ochtenden en middagen plaats. Je kunt je hiervoor uitsluitend opgeven via de website agenda. Het hoe en wat staat aangegeven bij deze activiteiten, zodra dit is gepubliceerd.

Richtlijnen voor het aanmelden van activiteiten/events/samenkomsten:

Gebleken is dat er mensen zijn die zich aanmelden om kaartjes te bemachtigen voor andere mensen. Het dringende en vriendelijke verzoek om dit (als je dit doet voor iemand anders is dat natuurlijk heel aardig) te doen op naam van die ander én met het emailadres van die persoon. Wat je dus niet moet doen: Als je die andere persoon gaat aanmelden onder je eigen naam komen er dubbele boekingen op je eigen naam. Deze dubbele boekingen zullen dan ook door ons worden geannuleerd.

Kaartjes doorgeven aan een ander:

Ook hierbij is iets opgevallen, dat als je een kaartje doorgeeft aan iemand anders bij het Secretariaat de aanmeldlijst niet meer klopt en de opvolg emails niet naar de juiste personen worden verzonden! Gaat je kaartje door naar iemand anders? Stuur dan een kort berichtje van deze wijziging via het Secretariaat met daarin:

- Oude aanmelding van persoon X komt te vervallen
- Graag volledige naam van degene die in plaats komt van
- Het emailadres van die persoon


Op deze wijze kan en zal het allemaal in goede banen zijn en blijven.
Hartelijk dank voor het meewerken hierin, zodat we met elkaar ons kunnen blijven richten op datgene waar het om gaat.

Het Secretariaat.