Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Deelname is uitsluitend mogelijk door je aan te melden (mededeling)

Tags: Lezingserie 1-4 / Educaties / Events / Terugkom en oefendag

Deelname is uitsluitend mogelijk door je aan te melden (mededeling)
Beste Medereizigers,
De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat er een behoorlijke belangstelling is om bewustzijnsbijeenkomsten bij te wonen (zoals o.a. lezingen, themadagen, educatiedagen, trainingen). Om het aantal deelnemers niet over het maximaal aantal beschikbare plaatsen te laten komen, is deelname alleen mogelijk door je van tevoren op te geven via het aanmeldformulier onder de aangekondigde dag.

Een andere reden is dat door "spontane" (niet opgegeven) deelname andere mensen die er ook graag bij willen zijn gepasseerd worden. Immers, de dag is toch volgeboekt voor iedereen? Deze opmerking en vraag kwam meerdere keren naar mij toe en niet ten onrechte als je meekijkt in de beleving van deze mensen.

En een extra reden is dat in verband met de regels van de zogenaamde over-heid we het maximaal aantal deelnemers moeten zetten op dat aantal wat geldig is gedurende de betreffende periode. We hanteren ook de 1,5 meter afstand tot elkaar.

Wil je erbij zijn (welke dag((en)) dan ook), meld je dan aan via het formulier. Als de betreffende dag is volgeboekt, zal een spontane aanwezigheid resulteren in een gezellige reis terug naar huis. (Of naar een andere plaats waar je zelf voor kiest..)

Gelijke monniken gelijke kappen, zal ik maar zeggen.

Omdat ik zie dat er steeds meer mensen spontaan komen, heb ik deze beslissing genomen. Zo borg ik het gelijkheidsprincipe (volgeboekt is volgeboekt voor iedereen) én ook de setting van de betreffende dag.

Dank je wel voor het lezen van deze "officiële" mededeling. In liefde draag ik hem uit.

Schep vanuit je Hart jouw LichtKrans, jouw Kroon.
Martijn