Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Earth Ambassadors: Gaia Natuur bekrachtigingsdag 18 juni in Zwaanshoek

Tags: Events

Earth Ambassadors: Gaia Natuur bekrachtigingsdag 18 juni in Zwaanshoek
Op donderdag 18 juni is er een speciale dag getiteld "Earth Ambassadors: Gaia Natuur bekrachtigingsdag" in Zwaanshoek. Deze tijd laat verschillende gebeurtenissen zien (natuurvernietiging, virussen, etc.) dat de Mens op een destructieve koers ligt ten aanzien van de natuur. Dat de ogen en Harten open MOETEN gaan om een kantelpunt te bewerkstelligen zal iedereen duidelijk zijn. Maar hoe dan?

Gaan we wachten tot een perfect voor ons lijkend scenario zich opent waarbij we leunend achterover kunnen toekijken hoe anderen zich inzetten voor behoud van de Natuurkracht door middel van wetten en afspraken die voortdurend worden geschonden of manipulerend worden toegepast?

*Wachten we tot de "Cabal" wordt gearresteerd en halen we daarna opgelucht adem?*

Of gaan we onze Universele ademhaling = Scheppend Bewustzijn zonder nonsens vanuit gemeendheid en Hartsliefde inzetten. Wie de kwantumfysische wetgeving doorziet en de eigen plek hierin herkennen kan, zal heel duidelijk inzien dat het nooit gaat om wat er door anderen op het projectiescherm (jouw werkelijkheid) wordt verricht. Het is een Intergalactisch onderwerp die beslist nogal wat inhoudt. Laat juist daarom je Innerlijke stem niet weggetrokken worden door nieuwe alternatieve geloofssystemen, maar neem het Hart verheffend in handen!

Staan we onszelf en elkaar toe de Scheppende Kracht te laten vibreren en maken we onszelf zichtbaar en kenbaar, dan zal de Kracht van Gaia en de Universele Bewustzijnsvelden zich vervoegen in deze overweldigende Levensenergie.

En dag met actie! Bekeken en gadegeslagen door velen!

Meer informatie lees je via deze link