Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Educatieve 2-daagse "Bewustzijnsverruiming" op 25-08 en 08-09,

Tags: Educaties

Educatieve 2-daagse "Bewustzijnsverruiming" op 25-08 en 08-09,
Voor instromers en mensen die willen herhalen of verdiepen start op 25 augustus een geheel nieuwe educatieve serie “Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie”.

Deze 2-daagse wordt ingegaan op Scheppende Kracht, de achtergronden van onze huidige werkelijkheid, wat is Bewust-Zijn en waar bevindt zich ons werkelijke Innerlijke Hart. Deze Oorspronkelijke Zelf-Kracht wordt door heel veel modellen, aannames en overtuigingen gevangen gehouden. Wat is de Mens en waar staat zij voor?  Wat zijn de dwarsverbanden tussen multidimensionale werkelijkheden, kwantumfysica, en Vrij bewustzijn?

Om tot de kern door te dringen wie je bent en waar alles om draait, zullen wij als mensen nogal wat zaken binnenste buiten moeten durven keren. Hoe vrij is het Hart van de Mens en welke weg kun je inslaan om jezelf weer terug te zetten op je eigen Innerlijke spoor?

Er komen veel zaken aan bod, we gaan ervoor!
Meer informatie vind je via deze link